3 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

3 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

12 έως 13 Καρκίνου

Σύμβολο: «Μια μητέρα που εκπαιδεύει τα παιδιά της»

Ερμηνεία: Αυτή η Καρκινική μοίρα χαρακτηρίζεται από μια πετυχημένη ανάμιξη των ιδιοτήτων της Αφροδίτης, του Ερμή και της Σελήνης. Χαρίζει στο μυαλό ευστροφία και οξύτητα, αντίληψη και μνήμη, φιλομάθεια και σεμνότητα μπρος στην επιστήμη, αφομοίωση και πρωτοτυπία, καθώς και μια έμφυτη διπλωματικότητα.

Και όλα αυτά δεν αντιμάχονται τον τυπικά «συντηρητικό» χαρακτήρα του ατόμου: Πριν από κάθε καινούργιο ξεκίνημα βέβαια, πρέπει πρώτα να ξεπεραστούν οι εσωτερικές δυσκολίες. Μα σαν υπερπηδηθούν αυτά τα εμπόδια, η συνεχεία θα είναι σταθερή και εύκολη και η ανειλημμένη προσπάθεια θα φτάσει χωρίς διακοπές στο σκοπό της.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Εάν ης φιλομαθής, έσει και πολυμαθής» Ισοκράτης

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Οι πολλές γνωριμίες και η πλούσια κοινωνική ζωή θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για ευχάριστες εξελίξεις και επιπλέον όσες ή όσοι επιδιώκετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας, είστε σε πολύ καλό δρόμο. Από την άλλη είναι γνωστό πως ...ουκ εν τω πολλώ το ευ και ανάμεσα στις πραγματικές ευκαιρίες θα υπάρξουν και κάποια «φυντάνια»!

Οικονομικά

Τα καλά νέα είναι πως δεν θα λείψουν τα «τυχερά» ή τα δώρα, ενώ κι εσείς δεν αποκλείεται να ξανοιχτείτε σε έξοδα που στοχεύουν στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας. Κι αφού θα έχετε για να ξοδέψετε, αυτό από μόνο του είναι καλό σημάδι. Από την άλλη πλευρά όμως, φαίνεται πως στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα κάποια πράγματα έκαναν τον κύκλο τους και ήρθε η ώρα να κλείσουν, όχι απαραίτητα με τον καλύτερο τρόπο. Προσπαθήστε να απεμπλακείτε εγκαίρως από τα βαρίδια του παρελθόντος, στοχεύοντας σε μια νέα αρχή.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved