2 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

2 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

11 έως 12 Καρκίνου

Σύμβολο: «Ένας βαρκάρης ψαρεύει στο "μάτι" του κυκλώνα»

Ερμηνεία: Χαρακτήρας μελαγχολικός που συχνά αμφισβητεί και τις ίδιες του τις αξίες. Συνήθως, στερείται κοινωνικότητας και ζει μακριά από την πόλη. Είναι ωστόσο ικανός επιχειρηματίας γιατί χαίρεται τη δουλειά και ηρεμεί με τη συνεχή παραγωγικότητα.

Συναισθηματικά πάντως, το πάθος που κρύβεται μέσα του μπορεί να ξεσπάσει ξαφνικά, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Το απόφθεγμα της μοίρας:«Ένα πράγμα πρέπει να έχει κανείς: Είτε μια ψυχή που είναι εκ φύσεως χαρούμενη είτε μια ψυχή που την κάνει χαρούμενη η δουλειά, η αγάπη, η τέχνη και η γνώση.» Φ Νίτσε

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Παρότι θα κάνετε πολλές γνωριμίες, που μπορούν να συμβάλουν σε μια γενική βελτίωση των δημοσίων σχέσεων σας, η προσωπική σας ζωή δεν φαίνεται να σας απασχολεί πολύ. No news, good news, που λένε και οι Βρετανοί...

Οικονομικά

Μια χρονιά όπου θα απαιτηθούν επιδέξιοι χειρισμοί, αφού το πιθανότερο είναι να βρεθείτε μεταξύ δύο «πυρών». Τα διλήμματα θα είναι πιο έντονα στη δουλειά, όπου κάθε συμμαχία δείχνει αμφίβολη ως προς τη συνοχή της. Οι ίντριγκες είναι στην ...ημερήσια διάταξη και είναι σκόπιμο να μην εμπιστεύεστε τις «καλές» προθέσεις. Αν δουλεύετε σε δικό σας χώρο, προνοείστε για την ασφάλεια του. Ευνοούνται πάντως οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες, όπως επίσης και οτιδήποτε πλασάρει ευτελές ή αμφιβόλου αξίας εμπόρευμα ως πολυτελές.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved