Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 2/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 2/7

Αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής όσον αφορά τους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς διάσωσης, μπορεί να είναι θετικές για Ιταλία και Ισπανία αλλά δεν μπορεί να πει κανείς το ίδιο και για την Ελλάδα, αφού πέρα του ότι δεν είναι στην ίδια μοίρα, η υπαγωγή σε αυτούς είναι « υπό όρους» και «διαφορετικών τύπων». Οι Γερμανοί υπαινίσσονται έναν ξεκαθάρισμα των χλωρών από των ξερών και αφού διασφαλίσουν τη σωτηρία της Ε.Ε θα μας ανοίξουν την πόρτα της εξόδου. Απλά έχουν και αυτοί τη γραφειοκρατία τους και πριν μπουν οι τελικές υπογραφές μπορεί να υπαινίσσονται αλλά δεν ξεκαθαρίζουν.

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής= Βόρειος Δεσμός/Πλούτωνας= Δίας/Ουρανός= Ουρανός/Βόρειος Δεσμός= Hades/Vulcanus= Σελήνη/Poseidon= Ήλιος/Ποσειδώνας:

Νέες συνδέσεις μέσω της ομιλίας, των γραπτών ή της αλληλογραφίας. Διακωμώδηση και πνεύμα συνδυάζονται. Ο «πλακατζής»- η ψυχή της παρέας. Αυτός που στα δύσκολα το βάζει στα πόδια. Ξαφνικές πληροφορίες αναστρέφουν το μέχρι στιγμής κλίμα. Δυσάρεστες ειδήσεις. Ειδήσεις για αγριότητες. Γεννημένος γραφολόγος. Ικανότητα στον γραπτό και προφορικό λόγο. Το να έχω ανοικτό μυαλό στις ιδέες των άλλων. Φτωχή μνήμη. Αφηρημάδα. Ένα δεκτικό μυαλό. Μην όντας πλήρως άγρυπνος. Διανοητικές ατέλειες. Έκσταση. Μια σύγχυση σε θέματα στάσης ζωής.

Σήμερα θα ανταλλάξετε πολλά μηνύματα και τα τηλεφωνά θα πάρουν φωτιά, κινητά , σταθερά όλα θα χτυπάνε σαν τρελά. Ίσως το να πάρετε κάποιες αποφάσεις δεν είναι και τόσο εύκολο διότι οι ανατροπές είναι ξαφνικές ενώ βλέπετε ακόμα τη ζωή με βάση τις χθεσινές συνθήκες και όχι τις σημερινές. Όσο πιο γρήγορα προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα τόσο το καλύτερο.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Στα χρόνια των πολιτικών ταραχών, η μεγαλύτερη δυσκολία δεν είναι να κάνεις το καθήκον σου, αλλά να ξέρεις ποιο είναι καθήκον σου». Louis Gabriel de Bonald

Το τραγούδι της ημέρας: Je veux - ZAZ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved