1η Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

1η Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

10 έως 11 Καρκίνου

Σύμβολο: «Μερικοί νεαροί ψαράδες, σχεδόν παιδιά, προσπαθούν να ξεμπερδέψουν τη βάρκα τους που έχει κολλήσει στην άμμο γεμάτη με σύνεργα για το ψάρεμα αλλά και έγχορδα όργανα για τις ώρες της ξεκούρασης τους»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ χαρακτηρίζεται από μια νεανική ορμή που δεν δέχεται την πείρα. Έχει καλλιτεχνική φύση, αγάπη στη μουσική, ακατάβλητη αισιοδοξία κι ενθουσιασμό, είναι ανέμελος και, συχνά, απρόσεκτος. Συνήθως χρειάζεται καθοδήγηση και δεν είναι κατάλληλος για ελεύθερο επάγγελμα, αφού κινδυνεύει με επανειλημμένες αποτυχίες. Στις περισσότερες περιπτώσεις πάντως, θα αναγεννηθεί από τις στάχτες του και θα ξαναρχίσει από την αρχή σα να μην έγινε τίποτα.

Το απόφθεγμα της μοίρας:«Οι στόχοι , από τη στιγμή που θα περάσουν στο υποσυνείδητο, τροφοδοτούν με ενέργεια και καθοδήγηση προς τη σωστή κατεύθυνση.» David Schwartz

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η έντονη κοινωνική ζωή θα σας αποζημιώσει τόσο, που ουσιαστικά τα όποια προβλήματα της προσωπικής σας ζωής θα φαίνονται ασήμαντα. Ρίξτε λοιπόν το βάρος στις νέες και σημαντικές γνωριμίες, κρατώντας «πόρτα» για το χειμώνα!

Οικονομικά

Όλα είναι θέμα timing και αν συντονιστείτε σωστά με τους κοσμικούς ρυθμούς, εσείς θα ...έρχεστε, την ώρα που οι άλλοι ακόμη πηγαίνουν! Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει αρχικά να κρατήσετε στάση αναμονής και να μην μπείτε στο «παιχνίδι» πριν διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι το τι ακριβώς παίζεται. Η διαίσθηση σας θα είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος, ιδιαίτερα όταν θα πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο δρόμους ή δύο ισχυρά κέντρα.

Αν πάλι νοιώσετε ότι «κάτι δεν πάει καλά», αποτραβηχτείτε για ένα διάστημα, χωρίς να επιμείνετε.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved