Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 17 έως 19/3

Η Σελήνη στην Παρθένο
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 17 έως 19/3

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα απολαυστικό διήμερο, συγκεντρώνεται στις υποχρεώσεις που στέκονται σαν τη σκόνη στις γωνίες και με οργανωτική διάθεση βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου της Παρθένου, σήμερα 17/3 στις 22:53.

Μεθοδική και αποφασιστική, δεν θυσιάζει την ψυχαγωγική διάθεση που προ-υπάρχει, περιμένοντας την επόμενη μέρα, αντικαθιστώντας τους φαντασμαγορικούς φακούς επαφής της βραδινής εξόδου, με τα σοφιστικέ γυαλιά της εργασίας.

Στις 10:37 το πρωί της 18/3 η επιρροή του τριγώνου με τον Πλούτωνα είναι πολύ βοηθητική για διεκπεραίωση εργασιών και εκκρεμοτήτων, αφού χαρίζει σθένος και ενέργεια, καθώς και πλήρη αφοσίωση σε κάθε λεπτομέρεια, γεγονός που αποβάλλει το άγχος της συσσώρευσης.

Παράλληλα η συναισθηματική αντοχή είναι σε υψηλά επίπεδα και κάθε μορφής σχέση κυλά αβίαστα, σαν ένα παζλ, που συμπληρώνεται αριστοτεχνικά στα κενά του.

Αργά το βράδυ, η επιρροή της αντίθεσης με τον Άρη από τους Ιχθύς, που κορυφώνεται στις 4:51 της 19/3 φέρνει αναστάτωση στην ηρεμία που επικρατεί, σαν το τσίμπημα της σφίγγας στη διάρκεια της χαλάρωσης στην αναπαυτική ξαπλώστρα. Η λογική και πρακτική φύση της θέσης της Σελήνης στην Παρθένο, εξάπτεται από την αλλοπρόσαλλη και ασαφή διάθεση των άλλων και η τάση να τους επικρίνει, φέρνει θυμό και ξεσπάσματα, που οδηγούν σε διαπληκτισμούς και γκρίνιες, διεκδικώντας και οι δύο πλευρές το βάθρο του νικητή με αμείωτο πείσμα.

Από το μεσημέρι και μετά η αντίθεση με τον Ήλιο που κορυφώνεται στις 20:11 μας διογκώνει την αίσθηση ευθύνης, δρομολογώντας μας προς μια συντονισμένη προσπάθεια αποκατάστασης της ηρεμίας και την απολαβή ικανοποίησης, από εκείνα που διευθετήσαμε τελικά, με κόπο ή χωρίς.

Το βράδυ μας βρίσκει ολοκληρωμένους αλλά με ουδέτερη διάθεση, που αρχίζει να γίνεται πληκτική, έως τις 22:03, που η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού για να ανεβάσει την αδρεναλίνη και να αντικαταστήσει την πλήξη με μία γερή δόση δράσης, αλλά και ψυχολογικής ταλαιπωρίας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved