Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 1/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 1/7

Καλό μήνα! Η Ιταλία και η Ισπανία είναι οι δύο χώρες που προκριθήκαν στον τελικό του Euro, η νίκη τους όμως είναι διπλή αφού στο ...άλλο Euro-μέτωπο πήραν και την έγκριση της Ε.Ε για οικονομική στήριξη ύψους 120 Δισεκατομμυρίων ευρώ. Η ισχυρή Γερμανία «υποχωρεί» και στην πολιτική και στο ποδόσφαιρο.

Πολύ σημαντικός κρίνεται ο Οκτώβριος, διότι τότε σύμφωνα με τον Χέρμαν βαν Ρόμπαϊ οι ηγέτες της Ευρωζώνης θα μας παρουσιάσουν τα νέα σχέδια για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τετραπλή κατεύθυνση : χρηματοπιστωτική, δημοσιονομική, οικονομικής πολιτικής και ενίσχυσης του δημοκρατικού ελέγχου.

Με τον Κρόνο να μπαίνει στο Σκορπιό πάντως, το 4Χ4 μπορεί να αποδειχθεί ...πατίνι!

Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη= Ωροσκόπος/Ζευς= Ποσειδώνας/Απόλλων= Αφροδίτη/Κρόνος:

Για να συμμορφωθεί με ένα αίτημα ή μια επιθυμία. Κάνοντας τα πάντα εις το όνομα της αγάπης. Για να δημιουργήσουν τους απογόνους. Ανειλικρινείς ή υποκριτές σε ζητήματα αγάπης και φιλίας. Από την απέχθεια στην αγάπη και αντίστροφα. Συναισθηματική ψύχρα. Χωρισμός. Μια παράνομη γέννηση. Μια σχέση που δεν μπορεί να εξελιχτεί σωστά.

Σήμερα μπορεί να σας ζητήσουν να συνταχθείτε με θέσεις και απόψεις που δεν θα έχετε τα περιθώρια να κρίνετε αν σας αρέσουν ή όχι. Πολλά πράγματα θα κριθούν με βάση το τι είναι καλό για αυτούς που αγαπάτε ενώ δεν θα πρέπει να έχετε τυφλή εμπιστοσύνη στη θετική πρόθεση παρά μόνο στην έμπρακτη δέσμευση ή στήριξη. Καλή μέρα για να αποδεσμευτείτε από πάσης φύσεως βαρίδια.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Σε κάθε επιθυμία, πρέπει να τίθεται το ερώτημα: τι θα μου συμβεί αν πραγματοποιηθεί αυτό που θέλω και τι αν δεν πραγματοποιηθεί;» Επίκουρος

Το τραγούδι της ημέρας: Πάντα Καλοκαίρι - Vegas

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved