Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1 έως 3/7

Σελήνη στον Τοξότη

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1 έως 3/7

Μετά από ένα γεμάτο διήμερο με γεγονότα που σφράγισαν τα ποδοσφαιρικά και πολιτικά δεδομένα αφήνοντας και πολλά υπαινικτικά μηνύματα, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη σήμερα 1/7 στις 1:03 το πρωί, εγκαινιάζοντας έναν καυτό μήνα από κάθε άποψη.

Στις 5:53 το πρωί το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και λίγο αργότερα στις 8:04 η αντίθεση με τον Δία, ανοίγουν την ημέρα με πολλές προσδοκίες, αρκετή περιπλάνηση, τάσεις απόδρασης και περίσσια έμπνευση και δημιουργικότητα.

Όλες αυτές οι τάσεις συγκεκριμενοποιούνται με το τρίγωνο με τον Ερμή στις 10:11 το πρωί που απογειώνει την επικοινωνία, δίνοντας λύσεις και απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα. Η μεγαλόψυχη συμπεριφορά και η διάκριση, σε συνδυασμό με χιούμορ και αισιόδοξο χαμόγελο, καταλήγουν σε όμορφη επικοινωνία, μέσα από την οποία καταφέρνουμε αυτό που επιδιώκουμε.

Στις 13:42 το μεσημέρι η αντίθεση με την Αφροδίτη και λίγο αργότερα στις 14:53 το τρίγωνο με τον Ουρανό, μας οδηγούν ως το βράδυ σε απολαυστικές καταστάσεις ξεφαντώματος, ερωτισμού και ασυνήθιστων δραστηριοτήτων.

Η μέρα είναι προτρεπτική για να ξεφύγουμε από την καθημερινή ρουτίνα, δίνοντας την ευκαιρία να φλερτάρουμε, να πάμε μια μακρινή βόλτα, να απολαύσουμε την καλοκαιρινή αύρα δοκιμάζοντας κάτι καινούργιο, ή κάτι που έχουμε να κάνουμε πολύ καιρό.

Στις 2/7 στις 14:08 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει ώρες πριν και ως νωρίς το απόγευμα, μας βοηθάει να βάλουμε σε τάξη τις προτεραιότητές μας, να οργανώσουμε με σύνεση το πρόγραμμά μας, ενώ οι επαφές γίνονται κάτω από κλίμα αξιοπιστίας και σοβαρότητας. Οποιοδήποτε σημαντικό ραντεβού αυτό το διάστημα, θα αποδειχθεί χρήσιμο και καθοριστικό.

Στις 3/7 στις 1:20 το πρωί το τετράγωνο με τον Άρη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, είναι ο προάγγελος της επερχόμενης έντασης που ήδη έχουν αρχίσει να νιώθουν αρκετοί και οφείλεται στην Πανσέληνο που θα ακολουθήσει.

Τα ζώδια που ευνοούνται αυτό το διήμερο είναι οι Τοξότες, Λέοντες, Κριοί, Ζυγοί, και Υδροχόοι που βρίσκουν σκιά στην πολυπόθητη παραλία τους, αντίθετα με τους Ιχθύες, Παρθένους και Διδύμους που δυσκολεύονται. Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί, θα προτιμήσουν την άνεση της πισίνας και τις χαλαρές επιλογές.

Στις 1:51 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω, σηματοδοτώντας μια δυνατή και μεγάλης έντασης Πανσέληνο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved