Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 30/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 30/6

Η τελετή για την ορκωμοσία της Βουλής ξεκίνησε με πολλά από τα μεγάλα ονόματα -τους σταρς, ντε- να λάμπουν δια της απουσίας τους και το κόκκινο χαλί να υποδέχεται τους «δευτεροκλασάτους» πολιτικούς και κομπάρσους της επικείμενης ταινίας θρίλερ που θα προβληθεί οσονούπω στο Σινέ Ελλάς: «Εφιάλτης στο δρόμο με τις δραχμές», μια παραγωγή της Agores ΕΕ, σε σκηνοθεσία Α Μέρκελ.

Η ταινία συγκεντρώνει τις περισσότερες υποψηφιότητες για το «Χρυσό βατόμουρο», με αουτσάιντερ το «Απ' τα αλώνια στα σαλόνια» του κ Τσίπρα.

Τα αντίστοιχα βραβεία πρώτου ανδρικού ρόλου διεκδικούν με αξιώσεις ο κ Σαμαράς ως νέος Τζακ Σλέιντ στο «Απόδραση από το Μνημόνιο», ο Ε Βενιζέλος για το «Αγάπη μου συρρίκνωσα το κόμμα» και ο πρωτοεμφανιζόμενος Φ. Κουβέλης για το «Ήθελε κυβέρνηση, καλά να πάθει»

Πάντως, η στιγμή που η κάμερα άστραψε ήταν όταν έσπασε το τακούνι της κ Ζαρούλια. Λέτε να είναι σημαδιακό;

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Cupido/Apollon= Ποσειδώνας/Μηδενική Κριού= Άρης/Βόρειος Δεσμός= Σελήνη/Zeus:

Το άτομο που είναι μέλος μιας μεγάλης οικογένειας ή μιας ευρείας κοινότητας. Επιτυχία ως καλλιτέχνης ή επιστήμονας. Μέλος μιας ερευνητικής ομάδας. Ημέρες που αφιερώνονται στην τέχνη και την επιστήμη. Το φυσικό σώμα που παραπαίει. Ψευδαισθήσεις –παραισθήσεις. Ασθένειες που σχετίζονται με το αίμα. Προβλήματα στο σώμα εξαιτίας εξάρτισης από φάρμακα, ουσίες κλπ. Παράλογες απαιτήσεις. Η σωματική ευαισθησία. Συνδέσεις μέσω της δραστηριότητας του σώματος. Σεξουαλική επαφή. Σωματική δύναμη και διέγερση. Η αίσθηση καθήκοντος όταν λαμβάνει μια εντολή. Η έναρξη μιας πυρκαγιάς. Ένα παρεμβατικό άτομο που θέλει να βοηθήσει.

Σήμερα θα έχετε την τάση να ερευνήσετε και να ψάξετε υποθέσεις στις οποίες πολύ πιθανόν να έχετε επιτυχή αποτελέσματα. Είναι σημαντικό να αποφύγετε φάρμακα, χωρίς τη συνταγή γιατρού, εκτός αν πονάτε από έρωτα οπότε το καλύτερο φάρμακο είναι αυτός ο ίδιος μιας και σήμερα διαφαίνεται άσβηστη η φλόγα του. Τέλος, αν έχετε περιθώριο επιλογής, προτιμήστε τα αθώα ψέματα, αυτά που μπορούν να σας κρατήσουν στο ...ύψος σας, χαρούμενους και ευτυχισμένους.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η μεγαλύτερη ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί ποτέ και που κι εγώ δεν έχω κατορθώσει να απαντήσω μετά από τριάντα χρόνια έρευνας, είναι τι θέλει μια γυναίκα;» Σίγκμουντ Φρόυντ

Το τραγούδι της ημέρας: Κεμάλ- Μάριος Φραγκούλης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved