30 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

30 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

9 έως 10 Καρκίνου

Σύμβολο: «Ένα κτήμα με οπωροφόρα δέντρα»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ χαρακτηρίζεται από ισχυρή θέληση, δημιουργικότητα και σταθερότητα στις επιδιώξεις του. Είναι συνήθως εργατικός, έχει μαγνητική προσωπικότητα και θα χαίρει υπόληψης στο περιβάλλον του. Θα δει τη δουλειά του να μεγαλώνει και θα χαρεί τους καρπούς των κόπων του στα γεράματά του. Ακόμη, θα δώσει δουλειά και σ' άλλους και θα είναι αγαπητός.

Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι το ωροσκόπιο σα σύνολο δείχνει ότι θ' ακολουθήσει το σωστό δρόμο για να φτάσει στις επιδιώξεις του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ελευθερία είναι η θέληση να είναι κανείς υπεύθυνος απέναντι στον εαυτό του» Φ Νίτσε

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η έντονη και πλούσια κοινωνική ζωή μπορεί να σας αποζημιώσει για όλα τα ...υπόλοιπα που θα συμβούν, αρκεί να ρίξετε το βάρος σε αυτήν, αφήνοντας πίσω σας το παρελθόν, που ...επιμένει να σας κρατά από το μανίκι. Η χρονιά προσφέρεται περισσότερο για ανάλαφρες περιπέτειες, αφού κάθε σοβαρή επιδίωξη σας θα λειτουργήσει τελικά σαν βαρίδι. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα είναι δύσκολο να διατηρήσετε τις ισορροπίες.

Οικονομικά

«Η φτώχια θέλει καλοπέραση»! Όλα βαίνουν προς ένα οριστικό και αναπόφευκτο κλείσιμο των υποθέσεων σας και από αυτήν την άποψη είναι σκόπιμο να προσανατολίζεστε σε αυτήν την προοπτική. Από την άλλη, παρότι τα προβλήματα δεν λένε να σταματήσουν, θα έχετε την τάση και την ευκαιρία να κάνετε μια «μεγάλη ζωή», εκμεταλλευόμενοι γνωριμίες και «τυχερά».

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved