Τα SOS της εβδομάδας

«Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»

Τα SOS της εβδομάδας

Όλοι γνωρίζουμε πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να ευνοούν συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.

Γι' αυτό είναι σκόπιμο να προσαρμοζόμαστε στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Από 30 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου

Με τον Άρη να είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές, η τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται να είναι εξαιρετικά έντονη, με αυξημένο κίνδυνο συγκρούσεων, ατυχημάτων ή πυρκαγιών. Εννοείται πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή και στην οδήγηση.

Παράλληλα βέβαια, οι συνθήκες ευνοούν την ανάληψη δυναμικών πρωτοβουλιών και μας δίνεται μια καλή ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε μέσα σε ελάχιστο χρόνο πολλές εκκρεμότητες.

Για αγορές προτιμήστε να κινηθείτε από την Τετάρτη και μετά. Νωρίτερα προσανατολιστείτε περισσότερο στην προμήθεια εργαλείων ή στην αποκατάσταση ζημιών.

Το Σάββατο, ο τροπικός Άρης κάνει μια σύνοδο με τον αστρικό Κρόνο στην Παρθένο, ενώ ταυτόχρονα ως αστρικός σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με τον τροπικό Δία. Από τη μια πλευρά δηλαδή συγκρούεται το παλιό με το νέο και από την άλλη οι πλανήτες είναι πρόθυμοι να βάλουν ...μπουρλότο!

Όσον αφορά σε δραστηριότητες και στρατηγικές, ζητείται μέτρο, ενώ σίγουρα πρέπει να ληφθούν μέτρα για ενδεχόμενες φωτιές.

Main stream: Τεχνικές και κατασκευαστικές εργασίες. «Μαστίγιο και καρότο».

SOS: Ατυχήματα, ρήξεις. Πυρκαγιές, εκρήξεις. Αντιπαλότητα, διάσταση απόψεων.

Την Τρίτη, ο Άρης, ύστερα από μια πολύμηνη παραμονή στην Παρθένο, μπαίνει στο Ζυγό αλλάζοντας ταχύτητα στις ζωές των μεταβλητών και των παρορμητικών ζωδίων. Τα πρώτα (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) θα δουν σταδιακά να υποχωρεί η ...φούρια που το προηγούμενο διάστημα έγινε πρόξενος εντάσεων αλλά και δραστικών πρωτοβουλιών. Αντίθετα, οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι μπαίνουν σε μια «πολεμική» φάση με τα αποτελέσματα να είναι άλλες φορές νικηφόρα και άλλες όχι.

Το αξιοσημείωτο για την ώρα -και πέρα από τα ζώδια- είναι πως σύμφωνα με την αστρολογική εμπειρία είναι πολύ πιθανόν να ενεργοποιηθούν με το «καλημέρα», οι δύσκολες όψεις του Άρη με τον Ουρανό (αντίθεση) και με τον Πλούτωνα (τετράγωνο). Θα έλεγε κανείς πως οι συνθήκες είναι ιδανικές για την καταπολέμηση-εξολόθρευση όλων αυτών που μας βλάπτουν ή δεν μας αρέσουν, ωστόσο κάθε μάχη θα έχει τις δυσκολίες της.

Σε κάθε περίπτωση, η ειρήνη βρίσκεται σε ...διακοπές!

Main stream: Απαλλαγή από ανεπιθύμητα πρόσωπα ή καταστάσεις. Νίκη «διά πυρός και σιδήρου».

SOS: Καταστροφή, υπονόμευση. Ακραία δράση περιθωριακών ή παρανόμων. Ακραία φυσικά φαινόμενα. Πολεμική σύρραξη, γκρέμισμα. Άγρια ένστικτα, μανιοκατάθλιψη.

Παράλληλα, την Τρίτη έχουμε και την Πανσέληνο του Ιουλίου, η οποία ...κλασικά θα οδηγήσει στα άκρα την ψυχική μας διάθεση. Υπερδιέγερση ή μελαγχολία είναι τα συνήθη συμπτώματα, μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση το όλο σκηνικό είναι διανθισμένο με καταστροφικές ή αυτοκαταστροφικές τάσεις.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη υπάρχουν τρεις ...συμπαθητικές όψεις, οι οποίες διευκολύνουν στο μέτρο του δυνατού την καθημερινότητα μας.

Η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ουρανός συνδυάζονται μεταξύ τους με ήπιες όψεις, «φρεσκάροντας» τις ζωές μας με ευχάριστα απρόοπτα κι εκπλήξεις

Main stream: Αλλαγή look. Αγορές, κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Ευχάριστα συναπαντήματα, γνωριμία με ιδιαίτερους ανθρώπους. Ανταλλαγή απόψεων για εξεζητημένα θέματα. Αστρολογία, Ψυχολογία, επιστημονικά και παραεπιστημονικά ενδιαφέροντα.

SOS: Εκκεντρικότητα, πρόκληση. «Κρίσεις» ανεξαρτησίας, άνευ λόγου και αιτίας.

Προβλήματα με τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Κλείνοντας θα πρέπει να σημειώσουμε και το τετράγωνο της Δήμητρας με τον Ποσειδώνα, μια όψη που γίνεται με ακρίβεια την Δευτέρα αλλά αναμένεται να μας επηρεάσει όλη την εβδομάδα.

Main stream: Καλλιτεχνικές δραστηριότητες, μεταφυσικές εμπειρίες. Επαφή με «εναλλακτικούς» κύκλους. Βότανα, αφεψήματα, άλατα, βιολογικά προϊόντα. Διαλογισμός, θρησκευτικό πνεύμα. Επαφή με τη φύση και ιδιαίτερα τη θάλασσα.

SOS: Μαζική απάτη. Διασπορά φημών, παραπλανητικές δημοσκοπήσεις. Λανθασμένη εικόνα για την πραγματικότητα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved