29 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

29 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

8 έως 9 Καρκίνου

Σύμβολο: «Σύνεργα για γνέσιμο, αργαλειός κι αδράχτι»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ είναι συνήθως εργατικός, υπομονετικός κι οικονόμος, αλλά υπέρ του δέοντος μετριόφρων ή ντροπαλός. Δεν κυνηγά μεγάλους στόχους και γενικά η επιφυλακτικότητα του τον εγκλωβίζει σε μια ζωή χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, παρά το ότι μπορεί να πετύχει σε ότι κι αν διαλέξει.

Έχοντας ανεπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής δικαιοσύνης, είναι πιθανό να διαπρέψει σαν δικηγόρος ή πολιτικός αλλά είναι δύσκολο να επιβληθεί σαν αρχηγός γιατί δε διαθέτει ταλέντο επίδειξης ή τυχοδιωκτισμό.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ξέχνα τις προσβολές, αλλά ποτέ μη ξεχνάς την καλοσύνη» Κομφούκιος

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Οι νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν, σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα θα είναι εξαιρετικά λαμπερές ή διακεκριμένες. Και όλα αυτά μπορεί να λειτουργήσουν ως προοίμιο μιας σημαντικής στροφής στην προσωπική σας ζωή, όχι όμως πάντα κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Οι δεσμευμένοι μπαίνουν σε μια κρίσιμη φάση, όπου ο παλιός κόσμος γκρεμίζεται και σίγουρα κάτω από αυτές τις συνθήκες οι συναισθηματικές πιέσεις θα είναι αφόρητες. Αλλά και οι ελεύθεροι ενδέχεται να μην διαλέξουν σωστά, αφού στον ολοένα και πιο διευρυμένο κύκλο τους κυκλοφορεί ...κάθε καρυδιάς καρύδι. Το σωστό θα ήταν να περιμένετε πρώτα να καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός των αλλαγών και των αναταράξεων, παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με το παρελθόν αλλά όχι με το μέλλον σας.

Οικονομικά

Τα καλά νέα είναι ότι η θεά τύχη μπορεί να σας ανταμείψει με ένα «έξτρα μπόνους», το οποίο καλείστε να διαχειριστείτε κατά το δοκούν. Επίσης, αν ασχολείστε με τα media και την επικοινωνία ή αν σκοπεύετε να «ανοιχτείτε» στο κοινό, οι συνθήκες είναι πολύ καλές. Όμως η γενική κατάσταση δεν είναι καλή και ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα θα είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Αλλαγές, ανατροπές και τετελεσμένα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε πλήρως την πορεία σας και να κινήσετε για ...άγνωστες πολιτείες.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved