Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 29/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 29/6

Η γη στέλνει τα δικά της μηνύματα αλλά ακόμα δεν έχει βρει παραλήπτες που να ενδιαφέρονται. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Greenpeace οι ηγέτες των εθνών της Αρκτικής (ΗΠΑ, Καναδάς, Ρωσία, Σκανδιναβικές χώρες και Φινλανδία ) είναι έτοιμοι να αρχίσουν τα ...όργανα για το πετρέλαιο που υπάρχει κάτω από τους πάγους της, αντί να δουν το λιώσιμο τους ως καμπανάκι για την ανάληψη δράσης ενάντια στην κλιματική αλλαγή.

Από την άλλη, σεισμολόγοι στην Ιαπωνία προειδοποίησαν να μην τεθούν σε λειτουργία τον Ιούλιο οι δύο αντιδραστήρες στον πυρηνικό σταθμό Kansai Electric Power Ohi, βορειοδυτικά του Τόκιο, αφού οι Ιάπωνες διατρέχουν τον κίνδυνο να «θυμηθούν» την περσινή καταστροφή στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα βάλουμε μυαλό ως είδος αφού πρώτα βγει η ινδιάνικη προφητεία: «Μόνο όταν θα έχετε κόψει και το τελευταίο δέντρο. Μόνο όταν θα έχετε δηλητηριάσει και το τελευταίο ποτάμι. Μόνο όταν θα έχετε ψαρέψει και το τελευταίο ψάρι. Μόνο τότε θα καταλάβετε ότι τα λεφτά δεν τρώγονται».

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής = Apollon/Poseidon= Αφροδίτη/Μηδενική Κριού

Συζήτηση με ομοειδή πρόσωπα. Διασκέψεις, συζητήσεις. Άποψη και γνώμη απέναντι σε ζητήματα Τέχνης. Η ομορφιά της έκφρασης και της σκέψης. Η νοητική δημιουργία.

Σήμερα μπορείτε να συμμετέχετε σε συζητήσεις με πρόσωπα που έχετε κοινά πιστεύω και να πάρετε αποφάσεις, να θέσετε στόχους ή απλά να χαρείτε και να χαριτολογήσετε. Επισκέψεις σε χώρους πολιτισμού μπορούν να σας καταπλήξουν με το πόσο όμορφα πράγματα μπορεί να πετύχει ο άνθρωπος όταν του δίνεται καλή παιδεία.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Όταν η φύση πέφτει σε παρακμή, το ίδιο συμβαίνει και με την ανθρώπινη φύση» Paul Carvel

Το τραγούδι της ημέρας: Ι saved the world today Εurythmics

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved