Star Stylist 29 Ιουνίου - Δώσετε βάθος και γοητεία στο βλέμμα σας

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 29 Ιουνίου - Δώσετε βάθος και γοητεία στο βλέμμα σας

Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις κάτι. Απλά ξεκίνα από σήμερα!

Στα μαλλιά σας ένα χτένισμα είναι απαραίτητο... με την διαφορά ότι σήμερα θα πρέπει να φροντίσετε να φαίνεται μοιραίο. Δώστε όγκο στην ρίζα, φροντίστε τις άκρες να κυματίζουν και θα έχετε ένα ανάλαφρο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Στα νύχια σας, αν θέλετε οπωσδήποτε να τους κάνετε κάτι, απλά βάψτε τα με ένα χρώμα (κατά προτίμηση απόχρωση του κόκκινου) και κάντε διάφορα σχέδια.

Στο μακιγιάζ σας προτιμήστε να βάψετε τα μάτια σας. Φροντίστε να τους δώσετε βάθος και γοητεία. Χρησιμοποιείστε eyeliner για την πάνω πλευρά και μαύρο μολύβι για την εσωτερική πλευρά του ματιού. Αν θέλετε να κάνετε σπατάλη σήμερα ας είναι στην μάσκαρα, Το βλέμμα σας πρέπει να τους μαγνητίζει όλους.

Η συμβουλή της ημέρας: Αν χρησιμοποιείτε ζελέ στα μαλλιά σας και δείτε ότι δεν σας φτάνει, απλά βρέξτε τα χέρια σας και χρησιμοποιήστε το προϊόν που έχει μείνει πάνω τους.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Σκορπίνες που δέχονται την μεταμόρφωση αλλά και την στοργή, οι Καρκίνες που λάμπουν και οι Λιονταρίνες που θέλουν να ξανανιώσουν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved