Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28 έως 30/6

Σελήνη στον Σκορπιό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28 έως 30/6

Μετά από ένα έντονο διήμερο όπου οι Ουρανοπλουτώνειες εκρηκτικές συναναστροφές της Σελήνης έφεραν πολλούς σε δύσκολη θέση, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό σήμερα 28/6 στις 23:32 το βράδυ.

Από αυτή τη θέση προσφέρει μια ανακωχή στα δρώμενα, που είναι πολλά και καθοριστικά ειδικά σε πολιτικό επίπεδο κι ενώ η χώρα μας βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, το ίδιο μάτι έχει στοχεύσει και άλλες χώρες.

Στις 29/6 στις 4:33 το πρωί το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και λίγο αργότερα στις 5:12 το τετράγωνο με τον Ερμή, θα μας επηρεάσουν ως νωρίς το μεσημέρι ξεκινώντας την ημέρα με μια αίσθηση γαλήνης, διεισδυτικής σκέψης και συμπεριφοράς.

Αυτή η αίσθηση όμως δεν θα πρέπει να οδηγήσει σε καμιά περαιτέρω ενέργεια, όπως μια σοβαρή συζήτηση, ή σημαντική απόφαση, αλλά και σε καμία διεκδίκηση με οδηγό το πάθος και την επιμονή. Η νοητική ένταση που καραδοκεί, κάνει τον εκνευρισμό να μοιάζει με επανάσταση, όμως η χωρίς νόημα σύγκρουση θα φέρει απώλειες που κανείς δεν επιθυμεί.

Οι ώρες αυτές είναι ιδανικό να παραμείνουν σιωπηλές, καταστρώνοντας σχέδια.

Στις 13:00 το μεσημέρι και λίγο αργότερα στις 13:19, το τρίγωνο με τον Ήλιο και το εξάγωνο με τον Πλούτωνα αντίστοιχα, μας οδηγούν ως το απόγευμα με ευχάριστη διάθεση προς επίτευξη πολλών στόχων και επιθυμιών, ενώ το βράδυ κλείνει με τον απόηχο μιας θετικής ημέρας.

Η ενεργητικότητα βρίσκεται στα ύψη, ενώ το διάστημα είναι ιδανικό για εσωτεριστικές διαδικασίες, διαλογισμό, ασκήσεις αναπνοής, επίσκεψη σε ψυχολόγο και κάθε είδους δραστηριότητες, που γνέφουν συγκαταβατικά στον εσωτερικό εαυτό μας.

Στις 30/6 η Σελήνη περιηγείται μόνη στο πλανητικό μονοπάτι, κάνοντάς μας ως αργά το απόγευμα να αισθανόμαστε την ανάγκη να καλύψουμε ένα κενό που έχει εμφανιστεί μέσα μας.

Στις 22:46 το βράδυ, το εξάγωνο με τον Άρη δίνει στο βράδυ έναν εντελώς διαφορετικό αέρα, εκείνον του μύστη που γνωρίζει από πριν την έκβαση του αποτελέσματος. Γεμάτοι αυτοπεποίθηση και δημιουργικό οίστρο, ενεργούμε με μελετημένες και προσεγμένες κινήσεις, δημιουργώντας ευκαιρίες που θα χρησιμεύσουν στο άμεσο μέλλον.

Αν θέλετε να θέσετε τις βάσεις για κάτι πολύ σημαντικό για εσάς, κάντε κάποιες κινήσεις αυτό το διάστημα.

Η διέλευση αυτή της Σελήνης ευνοεί Σκορπιούς, Ιχθύες, Καρκίνους, Αιγόκερους, Παρθένους και Ταύρους που έχουν την ευκαιρία να ελιχθούν, καταφέρνοντας να πραγματοποιήσουν κάποιες ανάγκες.

Λέοντες και Υδροχόοι θα ταλαιπωρηθούν από τις διανοητικές εκφάνσεις και τα νεύρα τους, ενώ Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί και Τοξότες θα καταγράφουν τα δρώμενα σε τεφτέρια, που θα χρησιμοποιήσουν αργότερα.

Στις 1/7 στις 1.03 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον αισιόδοξο Τοξότη, κάνοντας ότι μπορεί για να αρχίσει ο μήνας, με την ίδια αίσθηση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved