28 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

28 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

7 έως 8 Καρκίνου

Σύμβολο: «Μια ομάδα γυναικών σχολιάζει τα δρώμενα της γειτονιάς»

Ερμηνεία: Ένας άνθρωπος επιεικής πάντα για τον εαυτό του και με μυαλό πρακτικό ή... πονηρό. Συχνά δεν έχει μέτρο ούτε στα λόγια ούτε στα γραπτά του και ασχολείται με σχόλια για τη ζωή των άλλων. Ο ίδιος προστατεύεται από την υπευθυνότητα των άλλων και κρύβει έτσι την όποια δική του ευθύνη. Μπορεί πάντως να πετύχει σαν δημοσιογράφος. Όσον αφορά τις σχέσεις, η τάση του για παράνομους ή «εύκολους» δεσμούς θα βάλει σε κίνδυνο τον γάμο του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Κουτσομπολιό είναι όταν ακούς κάτι που σ' αρέσει για κάποιον που δεν σ' αρέσει» Earl Wilson

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Μπορεί να περάσετε φίνα, αρκεί να μην «κολλήσετε» σε καταστάσεις ή πρόσωπα. Η κοινωνική σας ζωή αναμένεται να είναι καλή και πλούσια, αποζημιώνοντας σας για τις όποιες συναισθηματικές «αβαρίες». Τα φλερτ και οι ενδιαφέρουσες προτάσεις δεν θα λείψουν, φαίνεται όμως πως στην προσωπική σας ζωή κλείνει ένας κύκλος κι εκείνο που θα «μετρήσει» είναι το να κοιτάξετε κατάματα την αλήθεια όσο κι αν πονάει, προχωρώντας συνάμα μπροστά.

Οικονομικά

Τα καλά νέα είναι πως θα έχετε την ευκαιρία να δημοσιοποιήσετε τα σχέδια και τις προτάσεις σας σε κύκλους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Δραστηριότητες που σχετίζονται με τα media ή την επικοινωνία έχουν την κοσμική έγκριση, γενικά όμως, με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα να δεσπόζουν στη ζωή σας, όσες... Συνόδους Κορυφής κι αν κάνετε, δεν πρόκειται να βρείτε κοινή φόρμουλα. Απαιτείται λοιπόν τόλμη, ώστε να προχωρήσετε σε δραστικές αλλαγές. Ο κύκλος κλείνει, το «βόλεμα» τελείωσε για την ώρα και εκείνο που προηγείται είναι το γκρέμισμα όλων αυτών που σας κρατάνε πλέον πίσω. Πετάξτε το παλιό και βουτήξτε στο άγνωστο.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved