Καλοκαιρινοί έρωτες – Ιχθύες

Στο δίλημμα «ευρώ ή δραχμή» εμείς απαντάμε «έρωτας»!

Καλοκαιρινοί έρωτες – Ιχθύες

Τι κι αν τελειώνουν τα ευρώ; Έχουμε ακόμη σε αφθονία, τον ήλιο, την θάλασσα αλλά και το θερμό ταπεραμέντο της φυλής. Και το καλοκαιράκι, αν τα βρούμε σκούρα μπορούμε πάντα να αράξουμε στις παραλίες «με σλήπινγκ μπαγκ και με καρπούζι» -όπως λέει το γνωστό άσμα- και τα καρδιοχτύπια να συνοδεύουν τις αστροφώτιστες νύχτες μας.

Τι επιφυλάσσουν όμως τα άστρα για τους Ιχύες τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες;

Κάποιο καλοκαίρι τυχερό αστέρι

μου δείχνει τον παράδεισο

Κάποιο καλοκαίρι μου κρατάει το χέρι

και χάνομαι στην άβυσσο

Κάποιο καλοκαίρι τυχερό αστέρι

μου δείχνει τα παλάτια σου

Κάποιο καλοκαίρι ήρθε να μου φέρει

την άνοιξη στα μάτια σου

Το φετινό καλοκαίρι ανοίγει την αυλαία με την αγάπη να κρύβεται και εσάς να πιστεύετε ότι ίσως ο παράδεισος βρίσκεται κάπου μακριά. Τα αστέρια όμως σας επιφυλάσσουν εκπλήξεις και στη διάρκειά του, νικώντας τους φόβους σας, όταν θα φτάσετε στο τέλος της διαδρομής, δεν θα θέλετε να κατέβετε από το πλοίο της καλοκαιρινής γραμμής.

Με τον Άρη στον τομέα των σχέσεων επί τόσους μήνες κάποιοι ίσως ήδη έχετε ξεκαθαρίσει τι επιθυμείτε από μια σχέση και άλλοι μέσα από συνεχείς εντάσεις και αντιπαραθέσεις ξαναβρίσκεστε στο ίδιο σημείο. Λίγο πριν την έξοδο από το ζώδιο της Παρθένου ο Άρης πολεμά να σας βγάλει από τα χαμένα, δίνοντάς σας τη δύναμη που χρειάζεστε για να μη φοβάστε την τρικυμία, να βάλετε στόχους και να προχωρήσετε κρατώντας μόνο το καλό. Από τη φύση του πρακτικός, πολεμά τους συναισθηματισμούς και αντιστέκεται στα όμορφα λόγια, έχοντας για μότο «όταν οι πράξεις μιλάνε οι λέξεις περισσεύουν».

Παράλληλα, η παρουσία του Δία στον οίκο της οικογένειας και του σπιτιού και μάλιστα σε συνδυασμό με τις εκλείψεις που πραγματοποιήθηκαν στον άξονα Διδύμων – Τοξότη σηματοδοτεί αλλαγές και μεταβολές που θα επηρεάσουν αφενός τον τρόπο που συμβιώνετε αλλά και τον τρόπο που πλέον βλέπετε τον εαυτό σας στην οθόνη του μέλλοντος. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε μια νέα αρχή ενώ όσο πιθανόν είναι να προστεθεί άλλο ένα πρόσωπο μέσα στο σπίτι σας άλλο τόσο είναι και κάποιο να φύγει. Μην ανησυχείτε δεν θα σας πνίξει η μοναξιά, αφού πολύ σύντομα, αν όχι άμεσα, θα αντικατασταθεί από κάποιο άλλο. Ο Δίας στον αγαπημένο του 4ο οίκο αισιοδοξεί να σας κάνει ευτυχισμένους και να σας βλέπει να χαμογελάτε μέσα από μια συμβίωση, μια συγκατοίκηση ή να ανοίξετε έναν νέο κύκλο στη ζωή σας που θα είστε πιο χαρούμενοι, πιο ανέμελοι και συνάμα πιο λογικοί και ευπροσάρμοστοι.

Τόσο ο Ιούνιος όσο και ο Ιούλιος είναι δύο μεταβατικοί μήνες κατά τους οποίους θα επανεξετάσετε τα δεδομένα της ζωής, προκειμένου να μην τελειώσει κάτι άδοξα αλλά και να είστε βέβαιοι ότι κάτι καινούργιο είναι έτοιμο να αρχίσει. Η παρουσία του Άρη στον 8ο ηλιακό οίκο, από τις 3 Ιουλίου, προοιωνίζει μια έντονα ερωτική και συνάμα ...πολεμοχαρή διάθεση όσον αφορά τις αισθηματικές σας επιθυμίες. Η αναζήτηση της ερωτικής ηδονής, τα πάθη, οι ζήλιες και τα υπαρξιακά ερωτήματα θα συνθέτουν ένα συναισθηματικό λαβύρινθο με τα διλλήματα, την αποφασιστικότητα αλλά και την αμηχανία των διεκδικήσεων να εναλλάσσονται διαδοχικά.

Παράλληλα, η ανάδρομη φορά του Ερμή από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου σας βάζει σε σκέψεις όσον αφορά την ορθότητα των επιλογών σας. Ένα τηλεφώνημα ή μια συζήτηση ίσως δώσει παράταση σε ένα ερωτικό στόρι της ζωής σας ενώ είναι πιθανόν να υπάρξουν καθυστερήσεις σε συμφωνίες που θα έχετε κάνει με τον νυν ή τον πρώην σύντροφο σας.

Στις 19 Ιουλίου η Νέα Σελήνη μέσα στον οίκο της ερωτικής ζωής αποτελεί το πράσινο φώς για φλερτ, ερωτικές διακοπές και απολαύσεις. Εν συνεχεία, ο Δίας συναντά τον Ουρανό σε όψη εξαγώνου και μια ευχάριστη αλλαγή που συνδέεται με τη ζωή ή τη συνύπαρξη μέσα στο σπίτι θα αποτελέσει για εσάς ένα επουράνιο δώρο για τη συναισθηματική σας ζωή που θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα.

Τον Αύγουστο η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο και πλέον μπορείτε να ανεβείτε στο καράβι της αγάπης και να ταξιδέψετε στη θάλασσα του έρωτα με ένα τυχερό αστέρι να σας συντροφεύει όπου και αν πηγαίνετε. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον πλανήτη του ονείρου ευνοεί ρομαντικές στιγμές, αισθηματικά ρομάντζα και καλοκαιρινά ραντεβού σε ειδυλλιακές παραλίες με τα φεγγάρια συντροφιά. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι των πρώτων ημερών, ίσως ζήσετε μια τόσο όμορφη αισθηματική εμπειρία που θα ζητάτε να σας... τσιμπήσουν για να βεβαιωθείτε ότι δεν κοιμάστε!

Το φετινό καλοκαίρι υπόσχεται ένα happy end στο αισθηματικό φιλμ της ζωής της με ένα φινάλε που θα είναι τόσο όμορφο, ξεχωριστό και ονειρικό, ώστε να ξαναγράψετε στο ερωτικό ημερολόγιο της ζωής σας το «σ' αγαπώ».

Θα κρατήσει ο καλοκαιρινός έρωτας;

Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης.

Το τραγούδι του καλοκαιριού: Θάνος Καλλίρης – Κάποιο καλοκαίρι

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved