Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26 έως 28/6

Σελήνη στον Ζυγό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26 έως 28/6

Μετά από ένα διήμερο που αναλύσαμε εξονυχιστικά τα πάντα και μεθοδεύσαμε πολλές εκκρεμότητες υλικές και συναισθηματικές, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό σήμερα 26/6 στις 20:15 το βράδυ, για ένα διήμερο σκληρών διαπραγματεύσεων μεταξύ προσφοράς και ζήτησης.

Στις 21:39 το βράδυ το εξάγωνο με τον Ερμή, δημιουργεί από το απόγευμα ένα άριστο κλίμα ευδιαθεσίας και επικοινωνίας, μέσα στο οποίο κάνουμε μεγαλόπνοα σχέδια, ζητάμε και δίνουμε συμβουλές, ενώ συλλέγουμε χρήσιμες πληροφορίες.

Οι ευχάριστες συζητήσεις μας φτιάχνουν τη διάθεση η οποία απογειώνεται με το τρίγωνο με τον Δία, που κορυφώνεται στις 1.10 το πρωί της 27/6 και επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ.

Στις 6:30 το πρωί το τετράγωνο με τον Ήλιο δημιουργεί μια οξύθυμη τάση, την οποία υπερκαλύπτει λίγο αργότερα στις 9:14 το τρίγωνο με την Αφροδίτη.

Οι διαδοχικές αλλαγές της διάθεσης έχουν άμεση σχέση με τα αλλεπάλληλα συμβάντα σε προσωπικό αλλά και γενικότερο επίπεδο, τα οποία είναι υπαρκτά και προς το παρόν καθόλου αξεπέραστα.

Στις 10:41 το πρωί και λίγο αργότερα στις 10:54 το τετράγωνο με τον Πλούτωνα και η αντίθεση με τον Ουρανό αντίστοιχα, συνθέτουν ένα σκληρό Ταυ – τετράγωνο που η επιρροή του θα μας σκιάσει όλη την ημέρα.

Βρισκόμαστε στη μέση μιας καταιγίδας ανοχύρωτοι σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, ενώ παράλληλα τίποτα δεν δείχνει να κατευνάζει το μέγεθος και η διάρκειά της. Τα συναισθήματα είναι ισχυρά, ανελέητα και ανυποχώρητα.

Οι ακραίες αντιδράσεις φέρνουν διχασμό, ενώ οι αναγκαιότητες κάνουν τους έχοντες ακόμα πιο ισχυρούς και τους μη έχοντες ακόμα πιο ανήμπορους.

Η μέρα προβλέπεται δύσκολη με αρκετή αγωνία και κάποια ιδιαίτερα συμβάντα, που θα απασχολήσουν πολλούς.

Στις 28/6 στις 11:21 το πρωί , η σύνοδος με τον Κρόνο που επηρεάζει από το πρωί έως νωρίς το απόγευμα, αποτελεί το τελικό χτύπημα μιας προυπάρχουσας ψυχολογικής επίθεσης.

Βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο, ενώ οι σκέψεις για επιβίωση, δεν συναινούν στο διαπραγματευτικό παιχνίδι. Ανασφάλεια, αγωνία, ενοχές, τύψεις και πολύ ψυχόδραμα παραπέμπουν σε άλλη μια δύσκολη ημέρα.

Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι είναι αυτοί που θα αισθανθούν το βάρος περισσότερο από άλλους, ενώ Δίδυμοι, Υδροχόοι, Λέοντες και Τοξότες θα προσπαθήσουν υποδειγματικά να ελιχθούν. Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι παραμένουν σιωπηλοί παρατηρητές των γεγονότων.

Στις 23:32 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό, για ένα βαθυστόχαστο και βαθιά σκεπτόμενο διήμερο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved