27 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

27 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

6 έως 7 Καρκίνου

Σύμβολο: «Ο Θωρ, επισείοντας την κεραυνοβόλο σφύρα»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ είναι ικανός να αντιμετωπίσει και να νικήσει κάθε αντιξοότητα. Χαρακτηρίζεται από έντονη προσωπικότητα, φυσική ρώμη και υγεία, σταθερότητα και σιγουριά. Είναι επιεικής, χωρίς να είναι αδύνατος και έχει επίγνωση των προτερημάτων και των ελαττωμάτων του, χωρίς να είναι ματαιόδοξος ή ντροπαλός. Πιθανότατα θα αποκτήσει μια αυλή από ανθρώπους που τον θαυμάζουν και θα φτάσει ψηλά σ' όποια καριέρα κι αν διαλέξει.

Όλα αυτά όμως μπορεί να επισκιαστούν από ένα σημαντικό ελάττωμα: Τίποτα και κανέναν δεν βάζει πριν απ' τον εαυτό του. Θα αντιδράσει σε όποιον θελήσει να σταθεί στο δρόμο του και θα θεωρήσει αυτονόητο να διατάζει και να καθοδηγεί τους πάντες.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να είναι ιδανικά πετυχημένος, μέχρι να βρει τη θέση του. Όπως μια ατμομηχανή, είναι δυνατός πάνω στη διαδρομή του και αδύναμος οπουδήποτε αλλού.» Orison Swet Marden

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Από τη μια πλευρά θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε κόσμο και να διευρύνετε κατά πολύ τον κοινωνικό σας κύκλο. Αυτό μπορεί να συμβάλλει και στη δημιουργία μιας καλής -ως προς το κοινωνικό της προφίλ- σχέσης. Ωστόσο, συναισθηματικά είναι δύσκολο να ικανοποιηθείτε, όσο κι αν πείσετε τον εαυτό σας πως «όλα είναι οκ». Για τους ήδη δεσμευμένους, τα πράγματα απέχουν πολύ από το να είναι ισορροπημένα και σίγουρα τα πολλά προβλήματα θα σκιάσουν την σχέση τους. Σε κάθε περίπτωση, ειδικά οι γυναίκες μπορεί να «μπλέξουν» με πρόσωπα ή καταστάσεις που θα τις «ταρακουνήσουν» για τα καλά...

Οικονομικά

Παρότι θα έχετε ευκαιρίες, κυρίως μέσα από την υποστήριξη τρίτων, τα ...μαύρα σύννεφα δεν λένε να φύγουν! Ίσως έφθασε η στιγμή για ένα ακόμη «άλμα στο κενό», να εγκαταλείψετε δηλαδή καταστάσεις και προοπτικές που δεν «τραβάνε» και ξανακτίζοντας από την αρχή το μέλλον σας.

Τα πράγματα πάντως είναι πολύ καλύτερα για όσες και όσους ασχολούνται με τα media, τις τέχνες, τα ταξίδια και γενικά την επικοινωνία.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved