Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 26/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 26/6

Για μια ακόμη φορά η γειτονική Τουρκία σοκάρει και προκαλεί με νόμους και διατάξεις που αφορούν τα δικαιώματα των γυναικών. Μετά την απαγόρευση των αμβλώσεων, που προκάλεσε αντιδράσεις, η κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τώρα εφάρμοσε μια νέα τακτική που αφορά τα τεστ κυήσεως. Αν αυτό βγει θετικό οι υπεύθυνοι του μικροβιολογικού εργαστηρίου στέλνουν μήνυμα με κινητό ή παίρνουν τηλέφωνο τον πατέρα ή το σύζυγο της γυναίκας. Λίγα δεινά έχουν από τα εγκλήματα τιμής και ψάχνουν αφορμές να τα αυξήσουν... Δεν τους κόβει; Είναι «τα ζώα τους αργά» ή μονίμως έχουν τα μανίκια σηκωμένα για αιματοχυσίες; Το θέμα είναι ότι τέτοιες συντηρητικές απόψεις είναι που τους κρατάνε ή τους πάνε πίσω.

Η εξίσωση της ημέρας

Άρης= Κρονος/Μεσουράνημα =Ποσειδώνας/Βόρειος Δεσμός= Δίας/Βόρειος Δεσμός= Σελήνη/Μηδενική του Κριού

Διακοπή δραστηριότητας. Ενέργειες και δράσεις που δεν στέφονται με επιτυχία. Συναισθηματικά «μπες-βγες» που δεν οδηγούν πουθενά. Οι κοινές ευχάριστες δραστηριότητες του ζευγαριού. Ένωση. Αρραβώνας. Απόγονοι. Τα εργατικά και δραστήρια άτομα. Μια δραστήρια γυναίκα. Ο ερωτικός σύντροφος (όχι σύζυγος).

Μια πόρτα κλείνει ένα παράθυρο ανοίγει και οι περισσότεροι από εσάς όχι μόνο δεν θα κάτσετε να σκάσετε αλλά πολύ γρήγορα θα αναζητήσετε την πρώτη ευκαιρία για να φλερτάρετε και... ό,τι ήθελε προκύψει. Πολύ εύκολα μια παράλληλη σχέση μπορεί να αρχίσει ή να πάρει τα ηνία της ζωή σας. Μια μέρα που θα δώσετε ιδιαίτερα σημασία στο «τερπνόν» χωρίς να σας απασχολούν οι λεπτομέρειες που το περιστοιχίζουν.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αληθινή αγάπη δεν είναι εκείνη που αντέχει το μακροχρόνιο χωρισμό, αλλά εκείνη που αντέχει τη μακροχρόνια οικειότητα.» Helen Rowland

Το τραγούδι της ημέρας: Αν είχες έρθει πιο νωρίς – Έλενα Παπαρίζου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved