Star Stylist 26 Ιουνίου - Μανικιούρ και πεντικιούρ γρήγορα!

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 26 Ιουνίου - Μανικιούρ και πεντικιούρ γρήγορα!

Σήμερα η εικόνα που βγάζουμε προς τα έξω αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Αν λοιπόν νιώθετε καλά, χαμογελάστε για να το μεταφέρετε και στους άλλους.

Τα μαλλιά σας είναι η ώρα να τα κουρέψετε. Κόβοντας τους απλά τις άκρες θα έχουν περισσότερη υγεία και θα μπορούν να μακρύνουν πιο εύκολα και πιο γρήγορα. Μην ξεχάσετε (για όσες δεν το έκαναν χθες) να τους βάλετε μια μάσκα κατά προτίμηση σπιτική. Για το χτένισμά σας φροντίστε να κάνετε απλά κάτι πρακτικό.

Στα νύχια σας μανικιούρ και πεντικιούρ γρήγορα. Η ενέργεια της ημέρας θα βοηθήσει να φύγει οτιδήποτε δεν χρειάζεται στον οργανισμό και το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά καλό.

Στο πρόσωπο σας, αν δεν κάνατε μάσκα χθες, δεν πειράζει και σήμερα μέρα είναι. Ξεκινήστε πρώτα κάνοντας peeling για να διώξετε τα νεκρά κύτταρα και συνεχίστε με την μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης. Τέλος, βάλτε την αντηλιακή σας κρέμα. Αν σκεφτείτε να κάνετε μακιγιάζ, διαλέξτε bronze αποχρώσεις και προσπαθήστε να είναι όσο πιο φυσικό γίνεται.

Η συμβουλή της ημέρας: Βάλτε στην διατροφή σας τα λαχανικά και τα ψάρια του αφρού.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Παρθένες με υγεία και ενεργητικότητα, οι Λιονταρίνες που προχωρούν μπροστά και οι Διδυμίνες που σκέφτονται τους ξαφνικούς έρωτες τους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved