Καλοκαιρινοί έρωτες – Υδροχόος

Στο δίλημμα «ευρώ ή δραχμή» εμείς απαντάμε «έρωτας»!

Καλοκαιρινοί έρωτες – Υδροχόος

Τι κι αν τελειώνουν τα ευρώ; Έχουμε ακόμη σε αφθονία, τον ήλιο, την θάλασσα αλλά και το θερμό ταπεραμέντο της φυλής. Και το καλοκαιράκι, αν τα βρούμε σκούρα μπορούμε πάντα να αράξουμε στις παραλίες «με σλήπινγκ μπαγκ και με καρπούζι» -όπως λέει το γνωστό άσμα- και τα καρδιοχτύπια να συνοδεύουν τις αστροφώτιστες νύχτες μας.

Τι επιφυλάσσουν όμως τα άστρα για τους Υδροχόους τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες;

Είχα πει θα φύγω, είχα πει

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ

κι αυτό το καλοκαίρι

λιωμένο παγωτό κολλάει στο χέρι

Το ερωτικό θερμόμετρο αυτό το καλοκαίρι ακουμπά κόκκινο και εσείς το μόνο που θέλετε είναι να δροσιστείτε, να βρεθείτε σε μια ερωτική παραλία και να βουτήξετε στο βυθό της αγάπης, χωρίς μάσκα και αναπνευστήρα, αφήνοντας το μυαλό, το κορμί και τη ζωή σας στα χέρια του καλοκαιρινού έρωτα.

Ο θεός της τύχης -ο καλός Δίας- φέρνει έναν νέο αέρα στα αισθηματικά, είτε ανανεώνοντας την ερωτική σας ζωή με νέα ερωτικά σκιρτήματα και όμορφα ρομάντζα είτε φρεσκάροντας τις ήδη υπάρχουσες δεσμεύσεις με καινούργιες εμπειρίες, επισημοποιήσεις ή... παρασπονδίες! Οι ελεύθεροι, λοιπόν, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες, θα ερωτευτείτε και θα κάνετε υπέροχες ερωτικές διακοπές με ανέμελη και καλοκαιρινή διάθεση. Οι δεσμευμένοι, από την άλλη, ίσως θελήσετε να προχωρήσετε τη σχέση είτε ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας είτε κάνοντας ένα παιδί είτε δοκιμάζοντας να πειραματιστείτε σε νέες συνθήκες και στάσεις ζωής.

Στα τέλη του Ιουνίου, ο ερωτύλος Δίας γνωστός για τις ερωτικές «παραβάσεις» του και τις αισθηματικές του περιπέτειες ίσως δοκιμάσει να βάλει -εσάς που είσαστε δεσμευμένοι ή «πιασμένοι»- σε έναν δελεαστικό πειρασμό. Η συνάντηση του, σε όψη τετραγώνου, με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. Από τα δίχτυα της παγίδας του ίσως δεν γλυτώσετε ούτε εσείς που είστε αδέσμευτοι, καθώς δεν θα μπορείτε να ξεχωρίσετε τη φαντασία από την πραγματικότητα. Παρόλο λοιπόν που όλα μπορεί να δείχνουν ειδυλλιακά, κρατήστε μικρό καλάθι και κυρίως αποφύγετε δύο πράγματα: α) να επενδύσετε συναισθηματικά και β) να μπερδέψετε τα ερωτικά με τα οικονομικά σας.

Με τη Σειρήνα του Έρωτα, την Αφροδίτη, να ολοκληρώνει την ανάδρομη φορά της, είναι πολύ πιθανόν μια σχέση που είχε φτάσει μέχρι τα πρόθυρα της συμβίωσης ή του γάμου να έρθει να ξαναχτυπήσει την πόρτα την καρδιά σας και να σας ζητήσει να έρθετε και πάλι πιο κοντά. Παράλληλα, κάποια ερωτικά παιχνίδια εκεί που αρχίζουν... κάνουν ένα διάλλειμα ενώ μόλις η Αφροδίτη γυρίσει ορθόδρομη, (στις 27 Ιουνίου) είστε και πάλι έτοιμοι για νέες εξορμήσεις.

Η παραμονή της Αφροδίτης στους Διδύμους μέχρι τις 7 Αυγούστου φιλοδοξεί να σας κρατά σε ερωτική εγρήγορση με πολλές και ενδιαφέρουσες ερωτικές περιπέτειες ή εμπειρίες, αξιοποιώντας και δυναμώνοντας την ευεργετική παρουσία του ερωτικού «σκηνοθέτη» Δία η οποία θα είναι αισθητή τόσο το καλοκαίρι όσο και τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου.

Στην καρδιά του καλοκαιριού το πλανητικό σκηνικό δουλεύει για εσάς σε ρυθμούς χαλαρούς αλλά συνάμα πολύ ερωτικούς. Η είσοδος του Άρη στο συντροφικό Ζυγό στις 3 Ιουλίου έρχεται να προσθέσει δράση, πρωτοβουλίες και καινούργιες αρχές στο νέο κεφάλαιο της αισθηματικής ζωής τα ηνία του οποίου έχει ο πολυγραφότατος και πολυσυλλεκτικός Δίας. Από την αρχή έως το τέλος του Αυγούστου μια σειρά από εξαιρετικά ευεργετικές όψεις εξελίσσουν την πλοκή του ερωτικού σήριαλ της ζωής σας, κρατώντας το ενδιαφέρον σας ζωντανό και αμείωτο μέχρι την τελευταία στιγμή. Ιδιαίτερα ξεχωριστό είναι το εξάγωνο του Δία με τον κυβερνήτη σας τον Ουρανό που ενισχύοντας τη δυναμική και των υπόλοιπων ερωτικών όψεων υπόσχεται να βρείτε αυτό που ψάχνετε, καταφέρνοντας να πάτε εκεί και που ως τώρα βήμα ανθρώπου δεν έχει πατήσει, τονίζοντας την ακόρεστη επιθυμία να είστε πάντα μπροστά και κατά ομολογία όλων πολύ ...«προχώ»!

Καθότι από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου ο Ερμής, ο πλανήτης που κυβερνά τον οίκο των αισθηματικών σας θα είναι ανάδρομος, είναι πολύ πιθανόν ένα φλερτ ή μια σχέση από το παρελθόν να σας κουνήσει το μαντήλι της επανασύνδεσης ή να σας προτάξει νέους όρους επανένωσης. Παράλληλα, ίσως δεν μπορείτε να συλλέξετε όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για να φτιάξετε το προφίλ του προσώπου που σας ενδιαφέρει ενώ πολύ πιθανόν να προκύψουν κάποιες διαδικαστικές καθυστερήσεις σε θέματα που σχετίζονται με έναν αρραβώνα ή ένα γάμο.

Ευτυχώς, τον Αύγουστο το ερωτικό βαρόμετρο συνεχίζει να είναι ανεβασμένο και πλέον μπορείτε να αρχίζετε να κατασταλάζετε σε ποιο δρόμο θέλετε να χαράξετε τα όνειρα σας και να συνεχίσετε την αέναη ερωτική σας πορεία.

Θα κρατήσει ο καλοκαιρινός έρωτας;

Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης.

Το τραγούδι του καλοκαιριού: Λιωμένο Παγωτό – Ξύλινα Σπαθιά

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved