Star Stylist 25 Ιουνίου - Ημέρα πεντικιούρ και ενυδάτωσης!

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 25 Ιουνίου - Ημέρα πεντικιούρ και ενυδάτωσης!

Η βαθιά ενυδάτωση είναι απαραίτητη σήμερα! Αν επισκεφτήκατε την παραλία χθες μην ξεχάσετε να ενυδατώσετε το δέρμα σας... τώρα αν εντοπίσατε μερικές ατέλειες στο σώμα σας η ημέρα μπορεί να σας ευνοήσει για να ξεκινήσετε μια διατροφή.

Στα μαλλιά σας ήρθε η ημέρα της μάσκας. Προτιμήστε μάσκες που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση. Η πιο φυσική και απλή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι το ελαιόλαδο. Αν μπορείτε αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν μόνα τους.

Στα άκρα σας η ημέρα θέλει να ασχοληθείτε με την υγιεινή τους. Αφαιρέστε όλους τους κάλους σας (χωρίς παρεξήγηση). Κάντε πεντικιούρ στα πόδια σας και ελαφρώστε το περπάτημα σας.

Στο πρόσωπο σας ήρθε η ημέρα της περιποίησης. Ξεκινήστε κάνοντας peeling και μετά βάζοντας μια ενυδατική μάσκα. Τελειώστε την περιποίηση σας με την καθημερινή σας κρέμα. Προσπαθήστε πάντα να έχει αντηλιακό δείκτη προστασίας.

Η συμβουλή της ημέρας: Μετά την παραλία βάλτε πάντα ενυδατική κρέμα στο σώμα σας... εκτός από την τροφή που μπορεί να τους προσφέρει θα δώσει μεγαλύτερη διάρκεια στο μαύρισμα σας.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Παρθένες που βγάζουν τα εσώψυχα τους, οι Διδυμίνες που σκέφτηκαν να αποδράσουν αλλά δεν τους βγήκε σε καλό και οι Σκορπίνες που λένε ότι ξεχνούν αλλά δεν καταφέρνουν να γίνουν πιστευτές!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved