Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24 έως 26/6

Σελήνη στην Παρθένο

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24 έως 26/6

Με την πρωθυπουργική εντολή για πολλή δουλειά χωρίς διακοπή και με την αγωνία να κυμαίνεται σε επίπεδα καύσωνα, η Σελήνη περνάει στο ζώδιο της Παρθένου σήμερα 24/6 στις 14:44 το μεσημέρι.

Από τη θέση αυτή η σχολαστικότητα και η έμφαση στην λεπτομέρεια, θα υπερισχύσουν.

Στις 20:00 το βράδυ το τετράγωνο με τον Δία και λίγο αργότερα στις 20:15 και στις 21:18 η αντίθεση με τον Ποσειδώνα και το εξάγωνο με τον Ήλιο αντίστοιχα, διευρύνουν τις επιθυμίες κάτω μια αντιφατική επίδραση. Το βράδυ αυτό η τάση μας είναι να αντιμετωπίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις με διχασμένα συναισθήματα, ενώ η υπερβολή στην κρίση και στις κινήσεις μας, συγκρούεται με τις μεθοδικές και κάπως ψυχρές λειτουργίες της Σελήνης στην Παρθένο.

Οι αποφάσεις δεν καταλήγουν πουθενά, ενώ το να βρεθούμε με πολύ κόσμο φαίνεται να είναι ιδανικό, μειώνοντας τον κίνδυνο παρεξηγήσεων σε στενότερο προσωπικό επίπεδο.

Επίσης είναι πιθανές προσπάθειες συκοφαντίας ή τάσεις παρερμήνευσης σε πολιτικό επίπεδο.

Στις 25/6 στις 4:31 το πρωί το τετράγωνο με την Αφροδίτη δεν μπορεί να εκφράσει την ενέργεια που εκλύει, λόγω του ότι αυτήν την ώρα αλλά και της επόμενες ώρες επιρροής της, σπάνια θέλει κανείς να σηκωθεί από το κρεβάτι και να διασκεδάσει, ωστόσο όσοι είναι ξύπνιοι ή δουλεύουν, μπορούν κάλλιστα να φτιάξουν μια λίστα για το super market ή για διάφορες εκκρεμότητες.

Στις 5:53 το τρίγωνο με τον Πλούτωνα που επηρεάζει ως και τις πρώτες πρωινές ώρες, προετοιμάζει τις συνθήκες αυτοσυγκέντρωσης και στροφής προς τον εαυτό μας.

Λόγω του ότι η Σελήνη δεν θα συναντήσει άλλον πλανήτη έως την επόμενη ημέρα, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτό το κενό πορείας της σε ότι κάνουμε, ώστε να το κάνουμε σωστά. Καλό θα ήταν να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια και να γίνουν εξονυχιστικές επαναλήψεις των λεγομένων μας, ώστε να βεβαιωθούμε πως δεν θα υπάρξουν ερωτηματικά και αμφιβολίες. Η ανάγκη να είμαστε σαφείς εν όψει οποιονδήποτε αποφάσεων, είναι μεγάλη.

Στις 26/6 στις 13:53 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Άρη που επηρεάζει από το πρωί, μας κάνει να μοιάζουμε με έξαλλες νοικοκυρές που ο αέρας τους πήρε το τελευταίο τους ξεσκονόπανο, τη στιγμή που ο χρόνος πιέζει ανελέητα.

Ο εκνευρισμός θα είναι έκδηλος, η τάση για παρεξηγήσεις θριαμβεύει, ενώ το γεγονός πως ψειρίζουμε το κάθε τι, γίνεται αιτία καβγάδων.

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες προσέξτε τα νεύρα και τις αντιδράσεις σας.

Στις 20:16 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον φιλειρηνικό Ζυγό, καλμάροντας αρχικά τις καταστάσεις, που εκτροχιάζονται όμως αργότερα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved