Star Stylist 24 Ιουνίου - Λαμπερές ομορφιές στις ξαπλώστρες!

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 24 Ιουνίου - Λαμπερές ομορφιές στις ξαπλώστρες!

Ποιά ομορφιά σήμερα; Πάμε παραλία! Παρεό, σαγιονάρα, αντηλιακό και φύγαμε!

Για τα μαλλιά σας η πλαϊνή κοτσίδα θα είναι ιδανική! Αυτή την φορά όμως κάντε κάτι διαφορετικό. Καθώς θα την έχετε φτιάξει τραβήξτε λίγο κάθε τούφα που είναι πλεγμένη. Έτσι θα δημιουργήσετε μια όψη λουλουδιού από το ίδιο το μαλλί σας. Διαλέξτε ένα αξεσουάρ σε έντονο χρώμα.

Στα νύχια σας ένα βάψιμο είναι αρκετό. Προτιμήστε να βάλετε εντυπωσιακά χρώματα και στο τέλος οπωσδήποτε να προσθέσετε ένα διαφανές μανό για περισσότερη λάμψη.

Το μακιγιάζ σας πρέπει να λάμπει. Ξεκινήστε με την καθημερινή σας περιποίηση βάζοντας την αντηλιακή σας κρέμα και συνεχίστε την πούδρα. Φροντίστε να γυρίσετε αρκετά τις βλεφαρίδες σας με την μάσκαρα. Οι αποχρώσεις του κοραλλί, του bronze και του μπλε ταιριάζουν με την ενέργεια της ημέρας.

Η συμβουλή της ημέρας: Καλό θα είναι να έχετε αντηλιακό με μεγάλο δείκτη προστασίας και σιγά-σιγά να χρησιμοποιείτε ένα αντηλιακό με μικρότερο δείκτη. Δεν είναι ανάγκη να μαυρίσετε στα πρώτα μπάνια! Ο ήλιος είναι αρκετά δυνατός.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Λιονταρίνες με τον θρόνο τους (την ξαπλώστρα) στην παραλία, οι Διδυμίνες που πλατσουρίζουν στην στεριά και οι Καρκίνες που προσπαθούν να χωνέψουν τα αχώνευτα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved