25 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

25 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

4 έως 5 Καρκίνου

Σύμβολο: «Μια ανισόρροπη ζυγαριά»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ έχει έντονη την ανάγκη να στηρίζεται σε κάποιον άλλον. Ο παθιασμένος και αισθησιακός χαρακτήρας του, του δημιουργεί αρκετούς... πονοκεφάλους αν είναι άνδρας και αρκετά «μπλεξίματα» αν είναι γυναίκα. Όση λογική κι αν διαθέτει είναι δύσκολο να νικήσει την ένταση των αισθημάτων. Είναι φτιαγμένος να κερδίζει εύκολα καινούργιους φίλους, μα δύσκολα κρατά τους παλιούς και κινδυνεύει πάντα να κάνει λάθος στην εκτίμηση ανθρώπων και καταστάσεων, όταν αφορούν την προσωπική του ζωή.

Σαν βρεθεί αντιμέτωπος με την αδικία και την υποκρισία, επαναστατεί. Θα φωνάξει δυνατά για τη δικαιοσύνη και θ' αγωνιστεί για την αλήθεια μέχρι αυτοθυσίας. Όμως, ίσως κινείται σε λάθος χρόνο, με αποτέλεσμα να νιώσει εξαπατημένος και νικημένος από την ποταπότητα των ανθρώπων.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ο ανώτερος άνθρωπος σκέφτεται μόνο τη δικαιοσύνη. Ο κατώτερος άνθρωπος σκέφτεται μόνο τα συμφέροντά του» Κομφούκιος

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η κοινωνικότητα είναι το κλειδί της επιτυχίας σας. Μέσα από τις πολλές γνωριμίες που θα κάνετε, θα μπορέσετε να «ψαρέψετε» πρόσωπα που σας ταιριάζουν και παράλληλα μπορούν να συμβάλλουν στο να μπείτε σε έναν «υψηλό» κοινωνικό κύκλο. Αν πάλι είστε δεσμευμένοι, θα έχετε το ίδιο «μπόνους» των γνωριμιών, που φυσικά μπορεί να αξιοποιηθεί ...μελλοντικά!

Οικονομικά

Δεν έχει νόημα να αναζητάτε δύσκολες και περίπλοκες λύσεις στα προβλήματα σας, αφού ο ουρανός είναι αρκετά «σκοτεινός». Αντίθετα όλα θα γίνουν ευκολότερα αν καταφύγετε στην υποστήριξη ισχυρών προσώπων, αφήνοντας τους «ηρωισμούς» κατά μέρος...

Ευνοούνται άμεσα οι δραστηριότητες που σχετίζονται με τη διαφήμιση, τα media, και τη show biz.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved