23 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

23 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

2 έως 3 Καρκίνου

Σύμβολο: «Μια σκηνή από τον ΧVIII αιώνα: Δυο κύριες καθισμένες ενώ μπροστά τους στέκονται δυο ευγενείς»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ μπορεί να είναι βαθιά διχασμένος και αντιφατικός, αφού μέσα του «ζουν» δυο προσωπικότητες, εντελώς αντίθετες μεταξύ τους: Ο στοχαστής και ο λάγνος, ο ώριμος άνδρας και το παράλογο παιδί, ο δραστήριος και ο τεμπέλης, ο ευγενικός, που είναι πρόθυμος να προσφέρει κι ο ευγενής, που «σνομπάρει» τους πάντες. Μπορεί λοιπόν να γίνει δημοφιλής ή διαβόητος, οι αποτυχίες να διαδέχονται τις επιτυχίες και αντίστροφα ή να γίνει έρμαιο των ενστίκτων και των παθών του την ίδια στιγμή που επαγγέλλεται τον ορθολογισμό.

Σ' ένα αντρικό ωροσκόπιο, μπορεί να έχουμε μειωμένη δύναμη θέλησης γιατί τα αισθήματα θα κυβερνούν τη λογική. Σ' ένα γυναικείο, συμβαίνει το αντίθετο: Έχουμε μια γυναίκα που θέλει να διατάζει, μια «μέγαιρα» ή μια καβγατζού.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η ιδιοσυγκρασία που χαρίζει ταλέντο για μικροπράγματα είναι αντίθετη από εκείνη που χρειάζεται για να έχεις ταλέντο για τα μεγάλα» Λα Ροσφουκώ

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Με έμφαση στην κοινωνικότητα, μπορείτε να αισιοδοξείτε! Πολλές αναμένεται να είναι οι γνωριμίες αυτής της χρονιάς και παρότι ενδέχεται να μην έχουν κάποιο «βάθος», θα διανθίσουν την καθημερινότητα σας με πλήθος όμορφων στιγμών. Οι πιο τυχεροί μάλιστα, θα μπορέσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας ή να καρπωθείτε κοινωνικά και οικονομικά οφέλη από αυτήν.

Οικονομικά

Συμφωνίες και «υψηλές» γνωριμίες θα σας ανοίξουν το δρόμο για κάτι καλύτερο. Η προώθηση του έργου σας αλλά και η ανάδειξη της προσωπικότητας σας θα συμβάλλουν σε ένα θετικό μέλλον. Ευνοούνται άμεσα οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με τα media και το κοινό.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved