Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 23/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 23/6

Το πρόσωπο που ξεπερνά σε επικινδυνότητα τον Αδόλφο Χίτλερ προκαλώντας μίσος και φόβο είναι γυναίκα Γερμανικής καταγωγής, κόρη πάστορα, πρώην σερβιτόρα, πρώην χημικός και με έναν πρώην γάμο στο ενεργητικό της. Το όνομα της;

Άνγκελα Μερκελ!

Σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό New Statesman η Άνγκελα Μέρκελ είναι «η πιο επικίνδυνη ηγέτης της Γερμανίας μετά τον Χίτλερ, καθώς εξολοθρεύει την ανάπτυξη».

Το γνωρίζαμε ήδη αγαπητοί αποικιοκράτες αλλά χαιρόμαστε που το επιβεβαιώνετε!

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Ερμής/Αφροδίτη=Κρόνος/Vulcanus= Αφροδίτη/Vulcanus= Σελήνη/Kronos = Κρόνος/Apollon

Χαιρετίζοντας μια προσπάθεια φίλων και γνωστών. Ματαιοδοξία. Ο επιστάτης, ο παρατηρητής. Ημέρες τις οποίες κάποια πρέπει να σκεφτεί τη σωματική ευημερία. Το άτομο που δίνει μεγάλη προσοχή στο σώμα του. Ισχυρή ερωτική έλξη. Εμπαθής σωματική αγάπη. Το άτομο που είναι αδύναμο στην αγάπη. Το συστηματικό άτομο. Το άτομο που καταδεικνύει τη μέθοδό του. Εξετάσεις. Η ημέρα του χωρισμού από την μάζα.

Σήμερα, πρώτα θα πρέπει να εστιαστείτε στα ευχάριστα και τα καλά που κάνουν οι φίλοι σας και μετά να τους κάνετε τις όποιες νουθεσίες. Αξίζει να ασχοληθείτε με το σώμα σας, να ασκηθείτε, να γυμναστείτε, να καλλωπιστείτε και γενικά να φροντίσετε τον εαυτό σας. Όσο πιο ...καλά του φέρεστε τόσο πιο πολύ θα μπορείτε να βασίζεστε σε αυτόν. Και αν θέλετε πραγματικά να πετύχετε, ό, τι κάνετε να το κάνετε συστηματικά.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ου το ζην περί πλείστου ποιητέον, αλλά το ευ ζην» Πλάτων

Το τραγούδι της ημέρας: Πηδάω τα κύματα - Stavento

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved