Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22 έως 24/6

Σελήνη στον Λέοντα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22 έως 24/6

Μετά από ένα διήμερο που συμπεριέλαβε δύο ορκωμοσίες, μία του κ. Σαμαρά και μία της νεοσχηματισθείσας κυβέρνησης κάτω από δυσμενέστατες όψεις της Σελήνης με βαρείς και χαρακτηριστικούς πλανήτες, η Σελήνη περνάει στον Λέοντα σήμερα 22/6 στις 6:48 το πρωί.

Η πεσμένη ψυχολογία αρκετών τείνει να ανέβει σιγά σιγά, αρχής γενομένης με το εξάγωνο με τον Δία στις 11:19 το πρωί, όψη που επηρεάζει ως αργά το μεσημέρι.

Δεν αποκλείεται να ακούσουμε δηλώσεις οι οποίες λειτουργούν ανακουφιστικά στα αυτιά μας, με ιδιαίτερη έμφαση και αρκετή μεγαλοψυχία.

Ο όψη αυτή δίνει κουράγιο και αρκετή εύνοια, στο να προχωρήσουμε σε κινήσεις που θα βρουν κατανόηση και συγκατάβαση.

Στις 21:49 το βράδυ η κορύφωση του εξαγώνου με την Αφροδίτη και λίγο αργότερα στις 22:38, το τρίγωνο με τον Ουρανό, επηρεάζουν θετικά τη διάθεση από το απόγευμα.

Πολύ ευνοϊκή όψη για κάποιους πολιτικούς που μπορεί να αυξήσει τη δημοτικότητά τους, αλλά και γενικότερα για καίριες κινήσεις, που σκοπό έχουν να ανατρέψουν την υπάρχουσα εικόνα.

Η δημιουργική μας τάση είναι πιθανότερο να ξοδευτεί σε κοινωνικές εκδηλώσεις και συναναστροφές, οι οποίες ενδείκνυνται για ένα εντυπωσιακό βράδυ.

Η τάση για πρωτότυπη διασκέδαση θα μας βγάλει έξω από το σπίτι, ενώ η αισιόδοξη και καλοπροαίρετη διάθεσή μας, υπόσχεται ένα όμορφο βράδυ.

Κάθε καλλιτεχνική ενασχόληση ευνοείται, καθώς και οτιδήποτε δημιουργικό, που θα στοχεύει σε μια συναρπαστική αλλαγή.

Στις 23/6 η μεγαλοπρεπής Σελήνη στον Λέοντα δεν συναντά κανέναν πλανήτη στην πορεία της, αφήνοντάς μας με μεγαλομανείς στοχασμούς, αλλά και με την προσπάθεια εύρεσης τρόπων, ώστε να ανακτήσουμε την αξιοπρέπεια και το δίκιο μας.

Στις 24/6 στις 1:26 το πρωί, το εξάγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, μας βάζει σε ανασκόπηση των γεγονότων που μας απασχολούν, ιεραρχώντας τις ανάγκες μας με την αυτοπεποίθηση του αγά, που εξουσιάζει με κάθε τρόπο.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο αυτό το διήμερο είναι οι Λέοντες, Υδροχόοι, Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες που θα είναι ιδιαίτερα κινητικοί.

Γκρίνια και παράπονα θα εκφράσουν Ταύροι και Σκορπιοί, ενώ Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ιχθύες και Παρθένοι, θα προτιμήσουν μια πιο ουδέτερη συμπεριφορά.

Στις 14:44 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στην Παρθένο με σκοπό να οριοθετήσει σημαντικά θέματα, προσδίδοντας ουσία μέσα από λεπτομερειακή ανάλυση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved