Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 22/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 22/6

Με την επίσκεψη του στη Λευκωσία ο κ. Χάνες Σβόμποντα πρόεδρος της ομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τις δραστηριότητες της Τουρκίας και είπε «Η Τουρκία δεν μπορεί να αναμένει από την Ευρώπη συμβιβασμούς, αν δεν σέβεται τις αποφάσεις της ΕΕ, διότι ο πρόεδρος Χριστόφιας δεν εκπροσωπεί μόνο την Κύπρο, εκπροσωπεί την ΕΕ, σε αυτούς τους έξι μήνες και αυτό πρέπει να τύχει σεβασμού από την Τουρκία».

Ο κ. Σβόμποντα τα λέει πάρα πολύ ωραία στους Τούρκους και αυτό που είναι ακόμα πιο θαυμαστό είναι ο τρόπος και το μήνυμα που στέλνει. Με την Ελλάδα τι γίνεται, γιατί καμιά ευρωπαϊκή αρχή δεν παίρνει θέση στο ζήτημα Ελλάδα – Τουρκία; Αλλά θα μου πείτε αφού ο ολόκληρος Γιωργάκης μας έσκαβε το λάκκο, η Ευρωπαϊκή ένωση θα πάει να τον κλείσει; Πάντως επειδή προπαγανδίζεται «σαν οικογένεια μας» από κάποιους, ίσως θα έπρεπε.

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής = Κρόνος/Απόλλων= Σελήνη/Βόρειος Δεσμός= Αφροδίτη/Απόλλων

Γλώσσα, μέθοδος ομιλίας. Γραμματική. Κανονισμοί για τις διακοπές. Ομιλία για ένα χωρισμό ή μια διάλυση. Σκέψεις για ένα τέλος. Αλληλογραφία με θηλυκά πρόσωπα. Για να γίνει γνωστός στο πλήθος, για να μιλήσει με πολλούς, για να εξοικειωθεί με πολλούς. Επαφές με επιστήμονες γλωσσών ή με ανθρώπους που μιλούν ξένες γλώσσες.

Σήμερα η μέρα ενδείκνυται για να κανονίσετε τις διακοπές σας. Μπορεί να είναι σε κάποιο νησί, μπορεί να είναι σε κάποιο κοντινό μέρος αλλά μπορεί να είναι και σε κάποιο μακρινό θέρετρο. Σε κάθε περίπτωση ακονίστε τόσο τα ελληνικά σας, (τα σωστά ελληνικά είναι μια καλή αρχή για γνωριμίες) αλλά πολύ περισσότερο τα σκουριασμένα αγγλικά, ...κινέζικα ή γιαπωνέζικα σας γιατί θα σας χρειαστούν!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το ζήτημα είναι από που βλέπει κανείς τον ουρανό Εγώ τον έχω δει από καταμεσίς της θάλασσας» Οδυσσέας Ελύτης

Το τραγούδι της ημέρας: Καλοκαιρινές Διακοπές – Νίκος Καρβέλας

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved