Star Stylist 22 Ιουνίου - Στολιστείτε και θαμπώστε τον κόσμο με την λάμψη σας

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 22 Ιουνίου - Στολιστείτε και θαμπώστε τον κόσμο με την λάμψη σας

Η ομορφιά ζητάει λάμψη σήμερα! Στολιστείτε και θαμπώστε τον κόσμο με την λάμψη σας. Μην ξεχνάτε όμως πολλές φορές η ομορφιά του λόγου μας είναι που μας κάνει να δείχνουμε πιο ωραίες! Ο γλυκός ο λόγος ποτέ δεν πείραξε κανέναν!

Για τα μαλλιά σας το κούρεμα σήμερα η πρώτη προτεραιότητα, καθώς θα τα βοηθήσει να μακρύνουν πιο υγιή. Η ημέρα ζητάει την λάμψη και τον όγκο. Οπότε φροντίστε να τους κάνετε ένα χτένισμα που να τους προσφέρει όγκο ιδιαίτερα στην κορυφή.

Στα νύχια σας δεν χρειάζονται πολλά. Απλά βάψτε τα με έντονο χρώμα και φροντίστε το μανό σας να είναι λαμπερό. Οι αποχρώσεις του κοραλλί ή του κόκκινου θα ήταν ιδανικές.

Για το μακιγιάζ σας διαλέξτε έντονα χρώματα. Σήμερα τονίσετε τα μάτια σας και όχι τόσο τα χείλια σας! Βάλτε στα μάτια μια κοραλλί σκιά σε συνδυασμό με μια λευκή. Μην ξεχάσετε το μολύβι. Όσον αφορά στα χείλη σας διαλέξτε ένα απαλό κραγιόν.

Η συμβουλή της ημέρας: Μην ξεχνάτε, πριν κάνετε το μακιγιάζ σας, να βάζετε την κρέμα σας με αντηλιακή προστασία.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Λιονταρίνες με την εκθαμβωτική λάμψη τους, οι Διδυμίνες με χιούμορ τους και οι Τοξοτίνες με τον στόχο τους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved