Star Stylist 21 Ιουνίου - Βγάλτε την γλυκιά σας πλευρά

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 21 Ιουνίου - Βγάλτε την γλυκιά σας πλευρά

Όσο πιο απλά τόσο το καλύτερο. Η ημέρα λέει να μαγειρέψουμε... την ομορφιά!

Στα μαλλιά σας αποφύγετε την βαφή. Για όσες σκεφτείτε το κούρεμα είναι μια καλή ιδέα αλλά μετά επιλέξτε και το χτένισμα. Κάντε το να φαίνεται φυσικό. Οι γλυκές μπούκλες που ακουμπάνε στους ώμους και τα μικρά πιασίματα στο πλάι θα δώσουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Τα νύχια σας για ένα μανικιούρ δεν θα έλεγαν όχι. Προτιμήστε όμως τις απαλές αποχρώσεις και αυτές που έχουν μέσα τους διαφάνεια. Τα χρώματα του γαλλικού είναι τα πλέον κατάλληλα για την σημερινή ημέρα.

Στο μακιγιάζ σας ξεκινήστε με κάτι ελαφρύ το πρωί και σε περίπτωση που θα θελήσετε να βγείτε το βράδυ διαλέξτε αποχρώσεις του γκρι και συνδυάστε το με λευκό και ασημί. Τονίστε με μάσκαρα, λίγο ρουζ και έτοιμες!

Η συμβουλή της ημέρας: Αν το πρόσωπό σας είναι εκτεθειμένο για πολλές ώρες στον ήλιο καλό θα ήταν να επαναλαμβάνετε συνέχεια την αντηλιακή σας κρέμα.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Καρκίνες που χαίρονται, οι Παρθένες που αποφάσισαν να κάνουν την κόμη τους και οι Διδυμίνες που κάνουν το απλό περίπλοκο αλλά κάτι θα υπάρχει και γι' αυτές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved