21 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

21 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

0 έως 1 Καρκίνου

Σύμβολο: «Δύο χέρια σε μια πλεγμένη αγκαλιά»

Ερμηνεία: Σταθεροί δεσμοί αγάπης. Άνθρωπος τυχερός στην αισθηματική ζωή και το γάμο του. Γεννημένος τρυφερός και καλόκαρδος, θα είναι δημοφιλής κι αγαπητός σε όλους. Βέβαια, ο συναισθηματισμός του θα περιορίσει λίγο την ανεξαρτησία του. Έχει αρκετά χαρίσματα, ταλέντο στη μουσική, επιστημονικό μυαλό, εξυπνάδα και διεισδυτικότητα. Αγαπά τη θάλασσα και τα ταξίδια αλλά κάποιες φορές μπορεί αυτό να τον απομακρύνει από αυτούς που αγαπάει.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο πιο ευτυχισμένος -είτε βασιλιάς είτε χωριάτης- είναι αυτός που βρίσκει γαλήνη στο σπίτι του» Βόλφγκανγκ Γκαίτε

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Ένας άνεμος ανανέωσης πνέει στην προσωπική σας ζωή και το καλό είναι πως στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα εξελιχθεί σε ...τυφώνα! Με «αστερίσκο» το ότι πολλά θα κριθούν από τις προδιαγραφές του γενέθλιου χάρτη σας, φαίνεται πως θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε ενδιαφέροντα πρόσωπα, χωρίς συνάμα να δεχθείτε πιέσεις για κάτι πιο «σοβαρό». Ένα άτομο από το παρελθόν δείχνει να παίζει καταλυτικό ρόλο, ενώ όσον αφορά τους ήδη δεσμευμένους, δεν αποκλείονται κάποιες ...light παρεκτροπές. Βέβαια, αν παρ' ελπίδα το γενέθλιο ωροσκόπιο σας περιέχει σπέρματα ανατροπής, τότε ένα «άκακο» ρομάντζο μπορεί να εξελιχθεί σε θυελλώδη σχέση με όλες τις συνέπειες...

Οικονομικά

Ούτε οι συγκρούσεις, ούτε τα προβλήματα και πολύ περισσότερο ούτε τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα θα λείψουν από μια χρονιά, που στο τελείωμα της θα σας αφήσει μια αίσθηση πίκρας αλλά και την βεβαιότητα πως έχοντας πληρώσει τα λάθη σας, μπορείτε πλέον να κινηθείτε χωρίς βαρίδια. Βρίσκεστε δηλαδή σε μια στενωπό και γι' αυτό δεν πρέπει να σκέφτεστε νέες κινήσεις και πρωτοβουλίες, πριν καλύψετε τις υποχρεώσεις σας, παλιές και νέες. Από αυτήν την άποψη η χρονιά είναι κατάλληλη για πωλήσεις, ενώ αντενδείκνυται για αγορές και επενδύσεις.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved