Καλοκαιρινοί έρωτες – Aιγόκερως

Στο δίλημμα «ευρώ ή δραχμή» εμείς απαντάμε «έρωτας»!

Καλοκαιρινοί έρωτες – Aιγόκερως

Τι κι αν τελειώνουν τα ευρώ; Έχουμε ακόμη σε αφθονία, τον ήλιο, την θάλασσα αλλά και το θερμό ταπεραμέντο της φυλής. Και το καλοκαιράκι, αν τα βρούμε σκούρα μπορούμε πάντα να αράξουμε στις παραλίες «με σλήπινγκ μπαγκ και με καρπούζι» -όπως λέει το γνωστό άσμα- και τα καρδιοχτύπια να συνοδεύουν τις αστροφώτιστες νύχτες μας.

Τι επιφυλάσσουν όμως τα άστρα για τους Αιγόκερους τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες;

Όλα τα πήρε το καλοκαίρι

τ' άγρια μαλλιά σου στην τρικυμία

το ραντεβού μας η ώρα μία.

Όλα τα πήρε το καλοκαίρι

Οι περισσότεροι περιμένουν το καλοκαίρι για να βρεθούν κοντά σε κάποια παραλία και να έχουν όσο χρόνο επιθυμούν για να αναζητήσουν το άλλο τους μισό. Εσείς από την άλλη θα αξιοποιήσετε την καλοκαιρινή διάθεση περισσότερο για να ανακαλύψετε βαθύτερες αξίες και αλήθειες και συνάμα να ζήσετε αγάπες της στιγμής και της καλοκαιρινής ανοιχτής σκηνής.

Μετά από τις κρίσιμες εμπειρίες που έχουν σημαδέψει τη ζωή σας, θέλετε το χρόνο σας για να κάνετε τις συνειδητοποιήσεις σας και να αφομοιώσετε τις όποιες διαπιστώσεις θα προκύψουν. Πάντως, με την πολυαστρία στο ζώδιο των Διδύμων η καθημερινότητα αλλά και οι εργασιακές σχέσεις σας γίνονται πιο ανάλαφρες, χαρούμενες και ...ροζ!.

Η παρουσία της Αφροδίτης στον 6ο οίκο μέχρι και τις 7 Αυγούστου δείχνει ότι η καθημερινότητα σας θα χρωματίζεται από φλερτ και ερωτικά παιχνίδια ίσως περισσότερο στο χώρο εργασίας που θα επικρατεί ένα κλίμα σχετικής ξεγνοιασιάς. Η ανάδρομη πορεία της ωστόσο ως και τις 27 Ιουνίου, ίσως φέρει κάποιες καθυστερήσεις. Μπορεί για παράδειγμα κάτι να αρχίσει, έπειτα κάποιος από τους δύο να πάρει άδεια και η συνέχεια να παιχτεί στην επιστροφή. Παράλληλα, είναι πιθανές κάποιες αναθεωρήσεις και επαναξιολογήσεις όσο αναφορά το πρόσωπο που θα σας προκαλέσει ενδιαφέρον ή θα σας «αποσπάσει» από το σοβαρό σας καθήκοντα.

Το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 24 Ιουνίου επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 28-29 Δεκεμβρίου, οι οποίοι πιθανόν να αισθανθείτε ότι χάνετε τα κεκτημένα σας, τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά. Είναι μια περίοδος που η μακροχρόνια κακή επικοινωνία ή διαχείριση κάποιων θεμάτων έρχεται να αλλάξει ριζικά τις προσωπικές σας επιδιώξεις ενώ απρόσμενα γεγονότα στο χώρο της οικογένειας θα τροποποιήσουν άρδην το τι επιθυμείτε για να νιώθετε ευχαριστημένοι από μια σχέση.

Τέλη Ιουνίου ο Ερμής εισέρχεται στον τομέα της λίμπιντο και των σεξουαλικών επιθυμιών, κάνοντας πιο εύκολες τις ερωτικές επαφές και τις προσεγγίσεις. Μεταξύ 15 Ιουλίου και 8 Αυγούστου που θα είναι ανάδρομος ίσως δεχτείτε ή στείλετε μηνύματα επαναπροσέγγισης με άτομο που διατηρούσατε κάποια εποχή σχέση ή πιστεύετε ότι σας δένει κάτι βαθύτερο συναισθηματικά ή ψυχικά.

Τον Ιούλιο το εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό στις 22 ευνοεί μια ελεύθερη σχέση που για κάποιο λόγο δεν θα θελήσετε να κοινοποιήσετε ή επειδή είναι πιθανόν να συμβεί με κάποιο συνάδελφο ή άλλο πρόσωπο που όμως σχετίζεται με την εργασία σας θα διατηρήσετε κρυφή. Τον ίδιο μήνα θα σας απασχολήσει έντονα η επαγγελματική σας σταδιοδρομία ενώ το τρίγωνο Αφροδίτης με τον Κρόνο στα τέλη του μήνα προμηνύει ότι θα μπορέσετε να πετύχετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Δηλαδή, και θα αναλάβετε πρόσθετα καθήκοντα και θα έχετε χρόνο για ερωτικά τετ-α-τετ. Επίσης, πολύ πιθανόν το πρόσωπο που θα σας θέλξει να σας επιτρέπει να έχετε τον έλεγχο του ερωτικού παιχνιδιού.

Από τις 8 Αυγούστου η Αφροδίτη εισέρχεται στον οίκο των σχέσεων και αισθάνεστε ότι, αν λάβετε τις εγγυήσεις που θέλετε, μπορείτε να ανοίξετε τα χαρτιά σας, αν πάλι συναντήσετε έστω και την παραμικρή ασυνέπεια, θα είστε κλειστοί σαν στρείδι. Κατά τη διάρκεια του μήνα, η Αφροδίτη συμμετέχει σε ένα κοκτέιλ ερωτικών όψεων πού όσο μπορούν να καλύψουν τις ξέφρενες ερωτικές απαιτήσεις που κρύβετε μέσα σας άλλο τόσο μπορούν να σας αναστατώσουν και να αισθανθείτε ότι σας βγάζουν από τον αρχικό σας στόχο δηλαδή να περάσετε καλά χωρίς να ρισκάρετε, να κινδυνέψετε ή να πονέσετε.

Η ομορφιά του εφήμερου θα σας δώσει την αίσθηση ότι αφήνεστε ξαπλωμένοι στην επιφάνεια της θάλασσας ενώ ανά πάσα στιγμή θα μπορείτε να βουτήξετε στο βυθό της και να ασχοληθείτε με τα σκληρά κοχύλια της ζωής, την αρμύρα της μοίρας και τους άγριους ανέμους που δέρνουν τα πελάγη της ζωής σας. Εξ αρχής λοιπόν, έχετε χαράξει το δρόμο και έχετε επιλέξει τη διαδρομή. Εκείνο που δεν ξέρετε είναι πως είναι να ζείτε αυτήν την πορεία. Μια εμπειρία που θα σας δωρίζει το φετινό καλοκαίρι.

Θα κρατήσει ο καλοκαιρινός έρωτας;

Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης.

Το τραγούδι του καλοκαιριού: Όλα τα πήρε το καλοκαίρι – Ελευθερία Αρβανιτάκη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved