Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 20/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 20/6

Ο δισεκατομμυριούχος Γουίλμπουρ Ρος προτείνει στην Ελλάδα να ξεπουλήσει ότι έχει και δεν έχει και μάλιστα σε ερώτηση εάν ενδιαφέρεται να αγοράσει κάτι, είπε: «Δεν θέλω πραγματικά να ανεβάσω την τιμή λέγοντας αυτό, εκείνο και κάτι άλλο». Μύρισαν αίμα τα απανταχού αρπακτικά και βγήκαν παγανιά... Κρατά τις συμβουλές σου για τους πελάτες σου που κάνουν ξένες επενδύσεις κ. Γουίλμπουρ εμείς δεν ενδιαφερόμαστε! «Το παιχνίδι είναι στημένο και όποιος παίζει το γνωρίζει» όπως τραγουδάει και ο Πάριος.

Η εξίσωση της ημέρας

Ποσειδώνας= Πλούτωνας/Απόλλων= Κρόνος/Ζευς

Μεγάλος μετασχηματισμός κάτω από την επιφάνεια. Αργή αρχή της μεγάλης διάλυσης. Ανεξαρτησία στη μέθοδο. Νέες μέθοδοι διδασκαλίας ή έρευνας. Νέες μορφές έκφρασης. Νέοι στόχοι στον τομέα της έρευνας.

Συμβαίνουν πολλά κάτω από τη μύτη σας και αν συνεχίσετε να αδιαφορείτε, τα «μαντάτα» θα έρθουν σαν τσουνάμι και μετά.... θα φύγουν σταγόνα - σταγόνα. Μια μέρα που χρειάζεται να αντιληφθείτε ότι δεν είστε υπεύθυνοι μόνο για αυτό που πράττετε αλλά και για αυτό που δεν πράττετε. Δεν χρειάζεται να σκεφτείτε για να δράσετε, χρειάζεται να είστε έτοιμοι να αναλάβετε την ευθύνη για ότι και αν κάνετε.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Επειδή δεν σκεφτόμαστε τις μελλοντικές γενιές, δεν θα μας ξεχάσουν ποτέ» Henrik Tikkanen

Το τραγούδι της ημέρας: Τίποτα δεν περιμένω – Γιάννης Πάριος

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved