Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19 έως 21/6

Σελήνη στον Καρκίνο

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19 έως 21/6

Μέσα στις πυρετώδεις διαβουλεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης κάτω από την σημερινή επιρροή μιας σημαντικής Νέας Σελήνης που κρύβει πολλά και δηλώνει λίγα, η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου, σήμερα 19/6 στις 20:34 το βράδυ.

Η αίσθηση που υπάρχει είναι εκείνη της αναμονής λίγο πριν την εκδήλωση του καιρικού φαινομένου, το οποίο είναι αδύνατον να αποφευχθεί.

Στις 20/6 στις 2:40 το πρωί το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, τονίζοντας την συναισθηματική εμπλοκή στα δρώμενα, δίνοντας έμπνευση και ρομαντισμό, στις όποιες διεργασίες ακολουθούνται.

Το βράδυ διακρίνεται από ηρεμία και ανάγκη ανάπαυσης στην σπιτική θαλπωρή.

Στις 12:57 το μεσημέρι και λίγο αργότερα στις 13:15, το Ταυ – τετράγωνο της Σελήνης με Ουρανό και Πλούτωνα που επηρεάζει από το πρωί έως και αργά το απόγευμα, είναι καθοριστικό για τις προσπάθειες σχηματισμού κυβέρνησης, αλλά και για τις προσωπικές μας σχέσεις. Η ένταση θα είναι μεγάλη, η ανατρεπτική διάθεση έκδηλη, ο ανταγωνισμός και η επιθετικότητα πανίσχυρες δυνάμεις, ενώ η συνεννόηση γίνεται δύσκολη και ψυχοφθόρα.

Δύσκολη ημέρα για κάθε είδους απόφαση και σχεδιασμό, εφόσον η συναισθηματική φόρτιση υπερκαλύπτει τις λογικές διαδικασίες.

Ωστόσο, μια Σελήνη στον Καρκίνο επιθυμεί πάντα να ενταχθεί κάπου γι αυτό και αργά το βράδυ θα διαπιστώσουμε την όποια αγκαλιά και το μέγεθος αυτής.

Στις 21/6 η μέρα ξεκινά με τον βαρύ απόηχο της προηγούμενης, ενώ στις 16:58 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει ώρες πριν και μετά, δυσκολεύει την ψυχολογική μας ανάταση. Πολλοί ερχόμαστε αντιμέτωποι με ενοχές, τύψεις και μεταμέλειες, ενώ η φοβική αίσθηση κυριαρχεί.

Στις 19:18 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Άρη και λίγο αργότερα στις 19:48 η σύνοδος με τον Ερμή, θα κλείσουν την ημέρα με την ανακοίνωση των πρωτοβουλιών και των διαδικασιών που θα οδηγήσουν στην ορκωμοσία της Νέας κυβέρνησης, αλλά και εκείνων που θα οδηγήσουν τον καθένα από εμάς σε ιδιαίτερη δραστηριότητα.

Οι ανακοινώσεις που θα προκαλέσουν έκπληξη δεν θα λείψουν σε κανένα επίπεδο, είτε προσωπικό είτε γενικό.

Τα ζώδια που επηρεάζονται έντονα αυτό το διήμερο είναι οι Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί.

Στις 22/6 στις 6:48 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Λέοντα, δημιουργώντας αξιοσημείωτη αισιοδοξία και πολλές εμφατικές δηλώσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved