Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 19 έως 22 Ιουνίου

Και στο βάθος... δικαίωση!

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 19 έως 22 Ιουνίου

Βρε καλώς τονε τον Κρόνο! Καιρό είχαμε να δούμε τον «παππού» στις επάλξεις και ομολογώ πως η επανεμφάνιση του είναι αρκούντως δυναμική. Τα τετράγωνά του με τον Ερμή αλλά και με τον Ήλιο (ως αστρικός), κτυπούν ποικίλα «καμπανάκια», επισημαίνοντας πως «το διάλειμμα τελείωσε, τα κεφάλια μέσα»!

Το Ποσειδώνιο ασαφές και απατηλό κλίμα των προηγούμενων ημερών αντικαθίσταται τάχιστα από τις ρεαλιστικές διαπιστώσεις και τις αναπόφευκτες διαψεύσεις φρούδων ελπίδων.

Και παρ' ότι «ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου», σίγουρα προλαβαίνουμε ακόμη να αξιολογήσουμε και να βάλουμε σε μια τάξη σκέψεις, σχέδια και αντικείμενα, ενώ το επίσης σωστό και πρέπον θα είναι να ανασκουμπωθούμε και να αρχίσουμε τις δουλειές. Είναι γνωστό πως ο Κρόνος... ηδονίζεται, όταν μας αναθέτει εργασίες και οι απανταχού πιστοί του ανταποκρίνονται αυτόματα στις επιταγές του, κάνοντας την καθημερινότητά τους τόσο δύσκολη και περίπλοκη, ώστε ο ορκισμένος εχθρός της διασκέδασης να μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.

Και αφού αυτό θέλει, αυτό να του δώσουμε! Διαφορετικά θα επιβάλλει από μόνος του τον δικό του νόμο, χρησιμοποιώντας τα συνήθη όπλα του. Οι καθυστερήσεις, οι εμπλοκές, οι ενοχές, η αδυσώπητη κριτική-αυτοκριτική αλλά προπάντων οι κάθε είδους εξετάσεις μας κρατούν προσηλωμένους στο καθήκον, διώχνοντας μακριά κάθε «ανόητη» και τρυφηλή προοπτική.

Σε αυτό το ασφυκτικό και επιτακτικό πλαίσιο, όπου κρίνουμε και κρινόμαστε, είναι απόλυτα λογικό να βγουν στην φόρα είτε αδυναμίες, ελλείψεις και ανεπάρκειες, είτε τα σημεία υπεροχής μας, αυτά που είναι κτισμένα πάνω στην εμπειρία, την προνοητικότητα και την τήρηση των τυπικών δεσμεύσεων μας.

Στο μυαλό μας πρέπει να ηχεί διαρκώς η αυστηρή φωνή της συνείδησης μας:

Αγαπάς τον Κρόνο; Απόδειξη!

Γι' αυτό καλό είναι να μαζέψουμε και να φυλάξουμε προσεκτικά κάθε έγγραφο, κάθε απόδειξη που πιστοποιεί του λόγου το αληθές.

Αν μάλιστα είμαστε διαχρονικά συνεπείς στις αρχές του «μεγάλου παππού», τότε η καρδιά μας θα σκιρτήσει από υπερηφάνεια διαπιστώνοντας πως η βίδα που είχαμε μαζέψει από το δρόμο πριν από 13 χρόνια, επιτέλους ...έπιασε τόπο!

Εννοείται πως οι ημέρες δεν προσφέρονται για νέα ξεκινήματα, ούτε για το οποιασδήποτε μορφή κυνηγιού της τύχης. Εξαίρεση αποτελούν τα «περήφανα γηρατειά», που κάτι τέτοιες ημέρες περιμένουν για να κάνουν το ...κομμάτι τους!

Όσον αφορά τα ζώδια, οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες των τελευταίων ημερών ενδέχεται να στριμωχτούν αρκετά από τις εξελίξεις, ενώ τα τέσσερα παρορμητικά (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) θα γευτούν τον Κρόνο από την καλή κι από την ανάποδη.

Από την Πέμπτη πάντως το κλίμα θα αρχίσει να αλλάζει, με τον Άρη να αναλαμβάνει το ...Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών και τον Ουρανό να φρεσκάρει το look και το συναίσθημα μας, μέσα από ...γαργαλιστικές ή «εξωτικές» στιγμές. Κάτι που σημαίνει αντίστοιχα πως οι ταχύτητες στην καθημερινότητα μας θα γίνουν πολύ πιο γρήγορες και ανταγωνιστικές, ενώ η συναισθηματική μας ζωή θα γίνει λίγο πιο πικάντικη.

Τέλος, η Παρασκευή είναι μια ημέρα συναντήσεων, επαφών και μετακινήσεων, χωρίς κάποια πλανητική «σκιά» να την βαραίνει και από αυτήν την άποψη συμφέρει να μεταθέσουμε για το τέλος της εβδομάδος κάθε σημαντική δραστηριότητα αλλά και την ...ψυχαγωγία μας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved