20 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

20 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

29 έως 30 Διδύμων

Σύμβολο: «Η αγελάδα, η κατσίκα και η προβατίνα παρέα με το λιοντάρι»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος είναι αναμφισβήτητα προικισμένος με τη δύναμη της πειστικότητας, έχει ισχυρή προσωπικότητα, ικανότητα για σκληρή δουλειά και δυνατότητα τόσο να πλέξει, όσο και να αποκαλύψει μηχανορραφίες. Το ωροσκόπιο θα δείξει αν ο ίδιος είναι ο πονηρός που θα ξεγελά τους άλλους ή θα αναγκαστεί να πληρώνει για τη δολιότητα των άλλων. Πάντως, και στις δυο περιπτώσεις, θα υπάρχουν πάντα ερωτηματικά γιατί η μια δεν αποκλείει την άλλη. Το διακύβευμα στην ζωή του θα είναι κυρίως υλικό και θα πασχίσει να συγκεντρώσει πλούτο.

Το απόφθεγμα της μοίρας: Πήρε τη μερίδα του λέοντος

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Σχετικά ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι η χρονιά σας, μέσα στην οποία θα έχετε τη δυνατότητα να «φρεσκάρετε» την προσωπική σας ζωή. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν έχει την πρόθεση να επανέλθει στην ζωή σας.

Οικονομικά

Δύσκολη χρονιά, με τις καταστάσεις να πιέζουν προς τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων. Καλό είναι λοιπόν να κινηθείτε προσεκτικά, καλύπτοντας κυρίως εκκρεμότητες και υποχρεώσεις του παρελθόντος. Αντίθετα, οι νέες προσπάθειες αναμένεται να συναντήσουν ισχυρή αντίσταση.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved