Star Stylist 19 Ιουνίου - Δώστε όγκο και κίνηση στα μαλλιά σας

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 19 Ιουνίου -  Δώστε όγκο και κίνηση στα μαλλιά σας

Το γεγονός της ημέρας είναι η Νέα Σελήνη. Την ώρα που πραγματοποιείται, απλά κάντε μια ευχή, να φύγει το νοητικό άγχος!

Στα μαλλιά σας το χτένισμα είναι απαραίτητο. Δώστε όγκο και κίνηση αλλά αποφύγετε να τα κολλήσετε με την λακ ή κάποιο άλλο προϊόν. Ό, τι και να κάνετε σίγουρα θα έχει διάρκεια. Απλά φροντίστε να κρατήσετε το καλοκαιρινό πνεύμα.

Στα νύχια σας βάλτε ζωηρά χρώματα και σχέδια. Θα μπορούσατε να συνδυάσετε πολλά διαφορετικά χρώματα. Όσο πιο φωτεινά είναι τόσο το καλύτερο!

Στο μακιγιάζ σας διαλέξτε φωτεινές αποχρώσεις. Η ημέρα έχει απαιτήσεις αλλά επιβάλλεται να είμαστε όμορφες κάθε μέρα. Αυτό όμως μπορεί να γίνει με λίγα προϊόντα. Μην ξεχνάτε ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και μετά βγαίνει στο πρόσωπο μας. Βέβαια και λίγο μολύβι και μάσκαρα ποτέ καμία δεν έβλαψαν!

Η συμβουλή της ημέρας: Δοκιμάστε να κάνετε χαλαρωτικές ασκήσεις για το άγχος. Αν πάλι αυτό δεν σας αντιπροσωπεύει, απλά δώστε στον εαυτό σας τον χρόνο να ασχοληθεί με κάτι που θα σας είναι ευχάριστο!

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Διδυμίνες που αλλάζουν εντυπωσιακά, οι Τοξοτίνες με ένα κλικ θα μεταμορφωθούν σε πεταλούδες, οι Ιχθύες που πρέπει να σκεφτούν πριν προχωρήσουν και Παρθένες που έχουν ελπίδες!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved