19 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

19 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

28 έως 29 Διδύμων

Σύμβολο: «Ένας διαβάτης κοιτάζει τα αστέρια στον νυκτερινό ουρανό»

Ερμηνεία: Μια μοίρα που ανάλογα με την ποιότητα του ωροσκοπίου, ωθεί είτε στον οραματισμό και την ονειροπόληση, είτε στον σκεπτικισμό και τη δυσπιστία.

Αν υπάρχουν καλές όψεις, δείχνει καλόκαρδο άνθρωπο με ηγετικές ικανότητες και έφεση στο κυνήγι και τα σπορ. Αν όμως υπάρχουν κυρίως δυσαρμονικές όψεις, η καλοσύνη θα γίνει προσποιητή ευγένεια, ο δυναμισμός αυταρχικότητα και η αγάπη για την περιπέτεια, σκληρότητα. Σε μια τέτοια περίπτωση, η κακή χρήση της δύναμης του θα τον οδηγήσει σε συγκρούσεις και αδιέξοδα, ενώ η επινοητικότητα του θα είναι άστοχη.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Αυτός δεν χρειάζεται όπιο. Έχει το χάρισμα της ονειροπόλησης» Anais Nin

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Από τη μια πλευρά φαίνεται πως βρίσκεστε πολύ κοντά στην ευτυχία, έστω κι αν αυτή είναι ...πλαστή! Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα αλλά δεν θα πρέπει να έχετε προσδοκίες και πολύ περισσότερο να ενδώσετε σε αιτήματα βοήθειας, χάριν της αγάπης σας. Οι σχέσεις δεν είναι πράξεις φιλανθρωπίας... Από την άλλη -ιδιαίτερα οι γυναίκες- είναι πολύ εύκολο να περιπέσετε σε συναισθηματική πλάνη. Σε κάθε περίπτωση, το θέμα της εμπιστοσύνης είναι κάτι περισσότερο από υπαρκτό και καλείστε να πάρετε θέση, είτε ως «θύμα» είτε ως «θύτης».

Οικονομικά

Ασαφές και θολό είναι το «τοπίο» της χρονιάς και καλείστε να είστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί απέναντι σε υποτιθέμενες ευκαιρίες. Το σενάριο μιας μεγάλης απάτης σε βάρος σας δεν είναι διόλου φανταστικό. Στον αντίποδα αν το ωροσκόπιο σας είναι «τυχερό» μπορεί να σας χαριστούν χρέη ή αγαθά. Επίσης ευνοημένοι είναι οι καλλιτέχνες.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved