Καλοκαιρινοί έρωτες – Τοξότης

Στο δίλημμα «ευρώ ή δραχμή» εμείς απαντάμε «έρωτας»!

Καλοκαιρινοί έρωτες – Τοξότης

Τι κι αν τελειώνουν τα ευρώ; Έχουμε ακόμη σε αφθονία, τον ήλιο, την θάλασσα αλλά και το θερμό ταπεραμέντο της φυλής. Και το καλοκαιράκι, αν τα βρούμε σκούρα μπορούμε πάντα να αράξουμε στις παραλίες «με σλήπινγκ μπαγκ και με καρπούζι» -όπως λέει το γνωστό άσμα- και τα καρδιοχτύπια να συνοδεύουν τις αστροφώτιστες νύχτες μας.

Τι επιφυλάσσουν όμως τα άστρα για τους Τοξότες τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες;

Δεν ακούω πια ούτε λέξη

Ό, τι πω, ό, τι θέλω εγώ

Η καρδιά μου λοιπόν θα διαλέξει

Ποιο είναι το σωστό

Συνεχώς καλά περνάω

Μες στα μάτια σου όσο κοιτάω

Βλέπω κάτι που μου θυμίζει

Κάτι που μισώ

Συνεχώς καλά περνάω

Και στα χάλια μου σε ζητάω

Μα αποφάσισα απόψε

Να ελευθερωθώ

Με θετικούς οιωνούς ξεκινά το ταξίδι του έρωτα το φετινό καλοκαίρι, αφού στο πλευρό σας έχετε τόσο τον πληθωρικό και ανάλαφρο Δία όσο και τον τολμηρό και καινοτόμο Ουρανό. Αυτός που κρύβεται και επισκιάζει το ταξίδι σας είναι ο Ποσειδώνας που με σημαία το παρελθόν προσπαθεί να μπερδέψει τις πινακίδες στους δρόμους σας και να σας αποπροσανατολίσει από τους νέους σας στόχους.

Ο πρώτος μήνας που θα συναντήσετε τη χαρά και την ευτυχία στον έρωτα είναι ο Ιούνιος. Η πολυαστρία στους Διδύμους πληθαίνει τις γνωριμίες και σας δίνει την ευκαιρία με τη Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο στις 19 του μήνα να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και να προχωρήσετε. Το ενδεχόμενο να αποφασίσετε να δεσμευτείτε χωρίς να το πολυσκεφτείτε είναι πολύ πιθανόν, αφού πρωτύτερα με τη βοήθεια της ανάδρομης Αφροδίτης κάνετε τις απαραίτητες επαναδιαπραγματεύσεις και επαναξιολογήσεις. Μετά από αυτές, θα είστε έτοιμοι να χαράξετε τον νέο χάρτη με τον οποίο θα πορευτείτε στην αγάπη και τον έρωτα.

Παράλληλα ο Ουρανός ρίχνει τα φώτα του ενδιαφέροντος στην αισθηματική σας ζωή στις 21 Ιουνίου που σχηματίζει όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη ενώ με την επανάληψη της ίδιας όψης στις 5 Ιουλίου ίσως παιχτεί εκ νέου το ερωτικό έργο που για κάποιο λόγο κόπηκε πριν ανέβει στην ερωτική σκηνή της ζωής σας. Στις 24 Ιουνίου με τον Ουρανό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα πιθανόν να αναθεωρήσετε τα πιστεύω σας όσον αφορά τον έρωτα και ανταγωνιστείτε τον ίδιο σας τον εαυτό. Την ίδια χρονική περίοδο καραδοκεί και ο Ποσειδώνας, ο οποίος σε τετράγωνο με το Δία σας πετά την πρώτη μπανανόφλουδα στο δρόμο της αγάπης και του όμορφου έρωτα για αυτό μην βιαστείτε να χαρακτηρίσετε μια αγάπη ιδανική και μην θαμπωθείτε από την ομορφιά του έρωτα μετά από ένα βράδυ που δεν θυμάστε ούτε καν το όνομα σας. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι των πρώτων ημερών δεν θα μπορείτε να εμπιστευτείτε την κρίση σας σε θέματα καρδιάς και αν αυτά αφορούν άτομα από το παρελθόν, ένας λόγος παραπάνω. Κρατήστε μικρό κουβαδάκι γιατί μπορεί τα παλάτια που φτιάχνετε στην άμμο του έρωτα με το πρώτο κύμα να πέσουν.

Τον Ιούλιο ο Ποσειδώνας επιστρέφει για λίγο στα ...βάθη της θάλασσας και έτσι μπορείτε να ζήσετε τον έρωτα, χωρίς την έντονη απατηλή του παρουσία. Παράλληλα, με τον κυβερνήτη των ερωτικών σας στον Ζυγό θα ζητήσετε τη βοήθεια των φίλων πριν δράσετε ή κάνετε τις αισθηματικές σας διακοπές. Ταυτόχρονα με τον Ερμή ανάδρομο από τις 15 μέχρι τις 8 Αυγούστου κάποιοι θα δεχτείτε «κρούση» από άτομο του κοντινού ή του μακρινότερου παρελθόντος. Οι πληθώρα ερωτικών όψεων εγγυάται ένα όμορφο, καυτό και πολύ ερωτικό Ιούλιο που θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστα και θα ικανοποιήσει τη δίψα για νέες ερωτικές συγκινήσεις. Ιδιαίτερα ευνοημένοι είστε οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου, αφού ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται και ενώνουν τις δυνάμεις τους γύρω στις 22 Ιουλίου προκειμένου να ζήσετε έναν ασυνήθιστα καυτό έρωτα με υπερβολικά νέα ή δροσερά πρόσωπα.

Τον Αύγουστο ο Ποσειδώνας δίνει ένα δυναμικό παρόν χτυπώντας την ...τρίαινα του και βγάζοντας στην επιφάνεια σφάλματα, παρεξηγήσεις, παρανοήσεις, απάτες και προδοσίες. Οι πρώτες μέρες του μήνα καθώς και το τελευταίο δεκαήμερο αυτού είναι οι χρονικές περίοδοι που όλα μπορούν να γυρίσουν τούμπα και συνάμα να κάνετε επιλογές που θα αποδειχθούν λανθασμένες. Οι γεννημένοι στις αρχές του α' δεκαημέρου είστε αυτοί που βρίσκεστε στο μάτι του κυκλώνα ενώ οι περισσότεροι θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τα χρήσιμα από τα άχρηστα και να ανέβετε τη σκάλας της απρόσμενης ευτυχίας. Οι ευμενείς όψεις του Ερμή στις 19 και 23 Αυγούστου με Ουρανό και Δία αντίστοιχα μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε θετικές αποφάσεις μετά από ερωτικές συζητήσεις ή συναντήσεις.

Είτε ο επίλογος του φετινού καλοκαιριού γραφτεί με ζωντανά είτε με θαμπά χρώματα το σίγουρο είναι ότι θα αποτελέσει αφετηρία για κάτι καλύτερο και ομορφότερο. Εν αναμονή...

Θα κρατήσει ο καλοκαιρινός έρωτας;

Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης.

Το τραγούδι του καλοκαιριού: Το καλοκαίρι αυτό – Γιώργος Σαμπάνης Professional Sinnerz

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved