Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17 έως 19/6

Σελήνη στους Διδύμους – Νέα Σελήνη

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17 έως 19/6

Με την είσοδό της στους Διδύμους σήμερα 17/6 στις 8:24 το πρωί, η Σελήνη σηματοδοτεί ένα καυτό διήμερο με πολύ ενδιαφέρον και αχαλίνωτη επικοινωνία.

Οι κρίσιμες εκλογές της χώρας διεξάγονται κάτω από την επιρροή της, ενώ στο γέμισμά της μοιράζει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και σημαντικά ξεκαθαρίσματα.

Στις 11:00 το πρωί η σύνοδος με τον Δία που επηρεάζει ώρες πριν και ως νωρίς το μεσημέρι, είναι μια ευχάριστη και θετική όψη, που δίνει και έναυσμα στους ψηφοφόρους να πάνε να ψηφίσουν εκείνες τις ώρες, αλλά και να συμμετέχουν γενικότερα.

Η επικοινωνιακή διάθεση θα είναι έντονη και τα ηλεκτρονικά κυρίως μηνύματα θα απογειωθούν.

Στις 14:42 όμως το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, παραπλανά ακόμα περισσότερο μια ήδη παραπλανημένη κατάσταση (Δίας τετράγωνο Ποσειδώνα) και όσοι ψηφίσουν από το μεσημέρι ως το απόγευμα, θα βρεθούν κάτω από τον απόηχο της παραπληροφόρησης και της προσπάθειας κάλυψης της πραγματικότητας.

Η όψη γενικότερα δεν προσφέρεται για λήψη ουδεμίας σημαντικής απόφασης, λόγω της αστάθειας και της μεταβλητότητας που την διέπουν.

Η μετάδοση των αποτελεσμάτων δε, θα έχει δείγματα ασάφειας και τάσεις που αποπροσανατολίζουν.

Στις 18/6 πλέον στις 1:08 το πρωί, το εξάγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ των εκλογών, δημιουργεί μεγάλο ενθουσιασμό, παρορμητικές κινήσεις, εκδηλώσεις χαρμολύπης και αδιάκοπη επικοινωνία με οποιονδήποτε τρόπο και μέσο.

Δεν αποκλείεται καθόλου να δούμε ξανά τους δρόμους να γεμίζουν σημαίες και συνθήματα. Όλο αυτό το ξέφρενο κλίμα επιβεβαιώνει και η σύνοδος με την Αφροδίτη στις 3:13 το πρωί, που η επιρροή της ώρες πριν, σιγοντάρει το μετεκλογικό πανηγύρι.

Γενικότερα όμως η ατμόσφαιρα είναι έκρυθμη και χρειάζεται προσοχή και σε προσωπικό επίπεδο.

Ως τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη, αφήνοντας ευκαιρία για περισυλλογή σε όσους την έχουν ανάγκη μετά την τελική ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Στις 19/6 στις 6:12 το πρωί και λίγο αργότερα στις 6:16 το πρωί η παράλληλη κορύφωση του τετραγώνου με τον Άρη και του τριγώνου με τον Κρόνο αντίστοιχα, ξεκινούν μια ημέρα όπου οι πρωτοβουλίες, η επικοινωνιακή δραστηριότητα και οι στοχευμένες κινήσεις, αποτελούν το μοχλό της καθημερινότητάς μας.

Οι συζητήσεις θα εξακολουθήσουν να είναι ασταμάτητες, το ίδιο και οι επαφές και οι συναντήσεις. Η σοβαρή και αξιόπιστη κρίση και εικόνα, θα είναι αυτές που θα υπερτερήσουν.

Στις 18:02 το απόγευμα η σύνοδος με τον Ήλιο σηματοδοτεί τη Νέα Σελήνη του μήνα, η οποία βοηθάει στο να παρθούν αποφάσεις μέσα από έναν επικοινωνιακό αγώνα, που συντέλεσε σε αυτές.

Στις 20:34 το βράδυ, η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο αναδεικνύοντας όλα τα μετεκλογικά και ψυχοφθόρα ζητήματα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved