18 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

18 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

27 έως 28 Διδύμων

Σύμβολο: «Ένας μικρός κι ένας μεγάλος ταύρος, σ' ένα ανθηρό λιβάδι»

Ερμηνεία: Καλή υγεία, δραστηριότητα, ανοιχτό μυαλό και σωστή κρίση χαρακτηρίζουν συνήθως τον άνθρωπο που γεννήθηκε σ' αυτή τη μοίρα. Αγαπά τη δουλειά και στην πιο χειρωνακτική της μορφή, λατρεύει τη φύση, του αρέσει να ζει κοντά της και απεχθάνεται οτιδήποτε έρχεται σε αντίθεση με αυτήν. Είναι συντηρητικός, έξυπνος δουλευτής, παραγωγικός. Έχει ικανότητες για σοβαρή έρευνα σε τομείς που τον ενδιαφέρουν (συχνά η αρχαιολογία). Είναι τίμιος και ειλικρινής σα φίλος, συναισθηματικός, κάποτε παθιασμένος, όχι τόσο διανοούμενος όσο προικισμένος με κοινό νου.

Η πνευματική του δύναμη εκφράζεται πιο πολύ στις ηθικές αξίες και στα αισθήματά του. Μπορεί να περιμένει μια ευτυχισμένη και άνετη ζωή, αν το υπόλοιπο ωροσκόπιο δεν είναι «κόντρα».

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Τα πράγματα που πρέπει να κάνεις, τα μαθαίνεις κάνοντάς τα» Αριστοτέλης

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Ένας μεγάλος ρομαντικός αλλά και ...παραπλανητικός έρωτας μπορεί να σας οδηγήσει πολύ κοντά στην ευτυχία αλλά και την διάψευση. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν φαίνεται να είναι ο φορέας και εκφραστής του «ονείρου που γίνεται πραγματικότητα», ωστόσο ακόμη κι όταν βρεθείτε στον ...έβδομο ουρανό, δεν πρέπει να ξεχνάτε πως το «ευτυχισμένο τέλος» των παραμυθιών, σπάνια επιβεβαιώνεται στην πράξη. Ζήστε λοιπόν τον έρωτα σας, χωρίς προσδοκίες, έτσι ώστε να «προσγειωθείτε» ομαλότερα. Όσον αφορά τα νέα πρόσωπα, κινούνται και αυτά στον αστερισμό του Ποσειδώνα, με την εμπιστοσύνη, την πίστη και την «αιώνια αγάπη» να είναι απλά ένα ωραίο ...περιτύλιγμα!

Οικονομικά

Ο κίνδυνος μιας εξαπάτησης είναι κάτι περισσότερο από υπαρκτός και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βάλετε τα ωραία σας λεφτά σε μια δήθεν «πολλά υποσχόμενη» υπόθεση. Το πρόβλημα είναι πως ακόμη και οι ειδικοί στους οποίους ενδέχεται να απευθυνθείτε, είτε κάνουν λάθος, είτε έχουν «περίεργα» κίνητρα. Το πιο σωστό λοιπόν, θα ήταν να πέσετε σε ένα είδος χειμερίας (οικονομικής) νάρκης, αφήνοντας όλα τα σοβαρά θέματα για ...του χρόνου!

Από την άλλη πλευρά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το να είστε εσείς ο ...λαοπλάνος και οι άλλοι τα υποψήφια θύματα. Εδώ όμως είναι που μπαίνουν ηθικά και νομικά ζητήματα...

Το τέλειο σενάριο (πάντα υπάρχει ένα τέτοιο) θα ήταν να σας χαριστούν αγαθά, χρήματα ή χρέη, κάτι που πραγματικά μπορεί να γίνει αρκεί ο γενέθλιος χάρτης σας να το επιτρέπει.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved