Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 18/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 18/6

Καλημέρα σε όλους και όλες που περιμένατε τόσο καιρό για να ζήσετε την 18η Ιουνίου, τη μέρα που όλα θα αλλάξουν, όλα θα μπουν στη θέση τους. Τη μέρα που θα γνωρίζατε αν θα παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη, θα είναι εντός ή εκτός του Mνημονίου, θα γυρίσει ή όχι στη δραχμή και σε μια σειρά από ερωτήματα, που τα εκλογικά αποτελέσματα θα απαντήσουν μια και καλή. Δηλαδή θα απάνταγαν εάν επρόκειτο για τις 18/06 του 2013, τότε ναι πολύ πιθανόν. Προς το παρόν αναμείνατε στο ακουστικό σας, η κλήση σας ...προωθείται!

Η εξίσωση της ημέρας

Ουρανός=Ήλιος/Ερμής=Ερμής/Απόλλων=Σελήνη/Βόρειος Δεσμός

Ένας τεχνίτης. Ένας τεχνικός. Ανακαλύπτοντας ένα τέχνασμα- μια πατέντα. Μια γρήγορη σκέψη. Επίδειξη. Μια είδηση που αφορά τα νέα άτομα. Η άμεση αντίδραση. Πολλή άσκηση. Επιστημονική επιτυχία. Η ημέρα της δόξας για έναν επιστήμονα. Ξαφνική επαφή με γυναίκες.

Σήμερα μπορεί να μην ξέρετε που θέλετε να πάτε αλλά θα είστε οι ...πρώτοι που θα φτάσετε. Παράλληλα αν καταφέρετε να κάνετε το πολύπλοκο απλό τότε θα ακουστούν οι κραυγές του θριάμβου. Τέλος αν θέλετε να πετύχετε κάτι, θα πρέπει να μείνετε ανεπηρέαστοι από την κοινή γνώμη.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Οι ιδέες είναι σαν τα κουνέλια. Πιάνεις κάνα δυο, τις περιποιείσαι και, πολύ σύντομα, έχεις μια ντουζίνα από δαύτες» John Steinbeck

Το τραγούδι της ημέρας: Γιάννης Πάριος – Καλημέρα τι κάνεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved