Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 17/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 17/6

Euro στην Πολωνία-Ουκρανία, euro στην Ελλάδα! Και νομίζω πως οι «φίλαθλοι» που παρακολουθούν παγκοσμίως το εδώ «ντέρμπι» είναι πολλοί περισσότεροι. Με τα φώτα, τα μάτια και τα ...αυτιά στραμμένα στην εγκυμονούσα κάλπη, ολόκληρη η υφήλιος θα είναι συντονισμένη στο κανάλι «Καφενείον η Ελλάς» για να δουν ποιός θα βάλει το τελευταίο ...γκολ! Και προσωπικά απολαμβάνω απεριόριστα αυτό το ενδιαφέρον, αναλογιζόμενος πώς το 2% της Ευρωπαϊκής και το 0,0 ...κάτι της παγκόσμιας Οικονομίας, έχει καταφέρει να θέσει την δική του «ατζέντα». Αν οι ξένοι «προστάτες» νοιάζονταν πάντα τόσο και όχι μόνον όταν θίγονταν τα συμφέροντα τους, πολλά πράγματα θα ήταν καλύτερα. Έχει δίκιο ο λαός που λέει πως «κι ο άγιος φοβέρα θέλει»

Καλή ψήφο!

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος=Zeus/Poseidon=Άρης/Δίας=Ποσειδώνας/Cupido=Vulkanus=Κρόνος/Hades

Ημέρες καλής διανοητικής δημιουργίας. Το άτομο που γίνεται διανοητικά εξαρτώμενο. Ανταλλαγή δαχτυλιδιών. Αρραβώνας. Το άτομο που επιτυγχάνει στην εργασία του. Αποτυχημένος ως σύζυγος. Ενασχόληση με αθλήματα που σχετίζονται με την σωματική δύναμη (πυγμαχία, ακοντισμός, σφυροβολία, πάλη). Σοβαρή ασθένεια του σώματος. Άνεργος. Για να είναι υπό καθεστώς σύλληψης. Απώλειες ανθρώπων.

Σήμερα σας δίνονται ευκαιρίες να κουρδίσετε το ξυπνητήρι του μυαλού σας και να συλλάβετε ιδιαίτερα εμπνευσμένες ιδέες. Παράλληλα κάποιοι από εσάς δεν θα αφήσετε το γάμο για να πάτε για πουρνάρια αντίθετα θα ακολουθήσετε το ...ρητό «αν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, τύφλα να έχει... ο πενιχρός μισθός»! Αποφύγετε να βρεθείτε σε χώρους που δεν υπάρχει έξοδος διαφυγής.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Οι άνθρωποι ποτέ δεν λένε τόσα ψέματα, όσα μετά το κυνήγι, στη διάρκεια του πολέμου και πριν τις εκλογές» Όττο Φον Μπίσμαρκ

Το τραγούδι της ημέρας: ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ - Νο:1 ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ HITS

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved