17 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

17 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

26 έως 27 Διδύμων

Σύμβολο: «Μια τσιγγάνα που χύνει άφθονα δάκρυα»

Ερμηνεία: Όλα τα προτερήματα ενός καλλιτέχνη (ευαισθησία, ανθρωπισμός, κοινωνικά ενδιαφέροντα) αλλά και όλα τα ...ελαττώματα του (φαυλότητα, ακαταστασία, αδυναμία στην πάλη της ζωής) μπορεί να συγκεντρώσει ο άνθρωπος που γεννήθηκε σε αυτήν την μοίρα.

Μόνο το ωροσκόπιο σαν σύνολο μπορεί να δείξει αν τα ταλέντα του θα εκφραστούν η θα μείνουν αναξιοποίητα, αν ο άνθρωπος φτάσει στα ύψη της μεγαλοφυΐας ή θα περιοριστεί στη μετριότητα μιας δεξιοτεχνίας. Όποια, πάντως, κι αν είναι τα χαρίσματά του, θα είναι εξευγενισμένος, εστέτ και κάπως επιτηδευμένος στην συμπεριφορά του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Κανείς καλλιτέχνης δεν προηγείται της εποχής του. Είναι η εποχή του. Απλώς, υπάρχουν άλλοι που μένουν πίσω» Billy Graham

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η ανάδρομη Αφροδίτη «ορίζει» μια χρονιά, όπου θα κυριαρχήσουν οι επαναδιαπραγματεύσεις σχέσεων, χωρίς βέβαια να αποκλείεται η επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Όσον αφορά τις νέες σχέσεις, δείχνουν να κινούνται σε ένα εξαιρετικά θολό τοπίο και ιδιαίτερα οι γυναίκες θα είναι δύσκολο να διακρίνουν την αλήθεια γύρω από τον άνθρωπο που τις ενδιαφέρει. Ο ενεργός Ποσειδώνας θέτει θέμα εμπιστοσύνης, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να σηματοδοτήσει μια σχέση μάλλον εξιδανικευμένη ή πλατωνική.

Οικονομικά

Από τη μια πλευρά ο Δίας υποστηρίζει τις προσπάθειες σας, κυρίως μέσα από την στήριξη προσώπων με κύρος και δύναμη. Αυτό θα μπορούσε να σημάνει ακόμη και χάρες-δώρα που θα σας αφήσουν με ...ανοικτό το στόμα! Από την άλλη όμως ο Ποσειδώνας ...καιροφυλακτεί για να σας αποδείξει πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Χρειάζεται λοιπόν μεγάλη προσοχή απέναντι σε υποσχέσεις που μοιάζουν περισσότερο με δόλωμα και αποσκοπούν στο να άρουν τις επιφυλάξεις σας και να σας καταστήσουν ένα εύκολο θύμα. Με εξαίρεση τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή την φιλανθρωπική διάθεση που μπορεί να σας οδηγήσει σε εθελούσιες προσφορές, όλες οι υπόλοιπες ενέργειες και πρωτοβουλίες σας είτε κινδυνεύουν με ακύρωση, είτε τελικά κινούνται σε λάθος κατεύθυνση.

Φυσικά υπάρχει και το ενδεχόμενο να είστε εσείς οι ...πονηροί της υπόθεσης, κερδίζοντας από «ταχυδακτυλουργίες» ή ευφάνταστες επινοήσεις που δείχνουν πολύ ...πειστικές!

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved