Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 16/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 16/6

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσανε και στη φυλακή τον χώσανε τον Άλεν Στάνφορντ που για κάθε δις δολάρια που υπεξαίρεσε, άκουσε και 20 χρόνια φυλακής. Σύνολο 150 χρόνια όσα περίπου και τα θύματα του ανά τον κόσμο. Της μάσας και της κομπίνας ο κύριος Αλεν Βράσεν που ιδιοποιήθηκε 7 δισεκατομμύρια δολάρια αλλά τελικώς η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε «μέσα οι κλέφτες». Άντε να 'ρθει και στα μέρη μας!

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής=Δίας/Hades=Βόρειος Δεσμός/Apollon=Αφροδίτη/Κρόνος=Kronos/Vulkanus

Για να κάνουν μη ευπρεπείς παρατηρήσεις. Για να πουν βρώμικες ιστορίες και άσεμνα αστεία. Χυδαία λόγια. Ανοησία και μωρολογία. Ελεύθερη ή εκτεταμένη σκέψη. Εμπορικές συνδέσεις. Συνδέσεις με ομιλητικούς ή ξένους ανθρώπους. Μαθήματα γλώσσας. Εμπόδια στην αγάπη. Σκέψεις για χωρισμό (διαζύγιο). Σκέψεις για το κράτος. Πολιτική σκέψη, πολιτικές συζητήσεις.

Σήμερα η ανοησία θα συναγωνίζεται τη χυδαιολογία σε ένα κλίμα που δεν θα υπάρχει ούτε ευπρέπεια ούτε αξιοπρέπεια. Οι περισσότεροι θα κάνετε πολλές συζητήσεις και φυσικά σκέψεις για το τι μέλλει γενέσθαι με την πολιτική κατάσταση της χώρας. Η συμβουλή μου είναι να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με χιούμορ και να θυμάστε ότι ούτε εσείς μπορείτε να προσβάλλετε κάποιον ούτε κάποιος άλλο εσάς. Ο καθένας προσβάλλεται με τις πράξεις του.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το χιούμορ είναι η επιβεβαίωση της αξιοπρέπειας, μια διακήρυξη της υπεροχής του ανθρώπου σε σχέση με όλα αυτά που τον βασανίζουν» Romain Gary

Το τραγούδι της ημέρας: Σάκης Ρουβάς - Bad thing

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved