Star Stylist 15 Ιουνίου - Επιλέξτε καφέ και bronze αποχρώσεις

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 15 Ιουνίου - Επιλέξτε καφέ και bronze αποχρώσεις

Η ζέστη δεν μας αφήνει πολλές επιλογές! Όσο πιο φυσικά... τόσο πιο βολικά θα είναι σήμερα.

Στα μαλλιά σας είναι σχετικά μια καλή ημέρα για να τα βάψετε, χωρίς όμως να τα κουρέψετε ή να τα χτενίσετε. Αυτές οι εργασίες θα είναι καλύτερα, αν γίνουν αύριο. Μια εύκολη λύση για το χτένισμά σας είναι να τα πλέξετε όσο είναι βρεγμένα. Έτσι όταν θα στεγνώσουν θα έχουν ένα κύμα και θα είναι ανάλαφρα.

Στα χέρια και στο σώμα σας μια ενυδατική κρέμα θα ήταν ό, τι καλύτερο. Τώρα όσον αφορά τα χρώματα στο βερνίκι που μπορείτε να επιλέξετε είναι οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του κεραμιδί. Όλες οι γήινες αποχρώσεις μπορούν να φορεθούν σήμερα, αρκεί να μην είναι πολύ έντονες.

Το μακιγιάζ σας σήμερα θα πρέπει να είναι φυσικό. Πολλές φορές το πιο δύσκολο πράγμα είναι να επιτύχουμε ένα τέτοιο μακιγιάζ. Επιλέξτε καφέ και bronze αποχρώσεις και τονίστε τις πιο γοητευτικές γωνίες του προσώπου σας.

Η συμβουλή της ημέρας: Τα λεπτά και μικρά χείλη δείχνουν καλύτερα με απαλές αποχρώσεις ενώ στα σαρκώδη τους πάνε οι έντονες.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Ταυρίνες που θέλουν να φτιάξουν το μαλλί αλλά με την ζέστη βαριούνται, οι Διδυμίνες που προκαλούν τα καλύτερα αλλά μια αναμονή την έχουν και οι Ζυγίνες που μπούχτισαν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved