Καλοκαιρινοί έρωτες – Σκορπιός

Στο δίλημμα «ευρώ ή δραχμή» εμείς απαντάμε «έρωτας»!

Καλοκαιρινοί έρωτες – Σκορπιός

Τι κι αν τελειώνουν τα ευρώ; Έχουμε ακόμη σε αφθονία, τον ήλιο, την θάλασσα αλλά και το θερμό ταπεραμέντο της φυλής. Και το καλοκαιράκι, αν τα βρούμε σκούρα μπορούμε πάντα να αράξουμε στις παραλίες «με σλήπινγκ μπαγκ και με καρπούζι» -όπως λέει το γνωστό άσμα- και τα καρδιοχτύπια να συνοδεύουν τις αστροφώτιστες νύχτες μας.

Τι επιφυλάσσουν όμως τα άστρα για τους Σκορπιούς τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες;

Κι αν είσαι θάλασσα

Εγώ σ' αγκάλιασα

Κι αν είσαι άνεμος

Εγώ σε κράτησα

Κι άμα το αύριο

Είναι στο χέρι μου

Θα' σαι για πάντοτε

Το καλοκαίρι μου..

Ένα όμορφο και άκρως ερωτικό καλοκαίρι ξανοίγετε μπροστά σας με τον έρωτα να πυροδοτεί εκρηκτικά συναισθήματα και να εκτοξεύει ερωτικά βεγγαλικά στο γαλάζιο ουρανό της αισθηματικής σας ζωής. Με τον Δία και τον Ποσειδώνα με το μέρος σας στο καλοκαιρινό ταξίδι του έρωτα, αν δεν παρασυρθείτε από λάγνες επιθυμίες, θα μπορέσετε να μετουσιώσετε το όνειρο του έρωτα σε πραγματικότητα.

Με την πολυαστρία στους Διδύμους στον οίκο της λίμπιντο και της σεξουαλικής επιθυμίας, ο έρωτας τρελαίνει την πυξίδα σας ενώ πληθωρικά συναισθήματα κάνουν την καρδιά σας να χτυπά πιο έντονα και τα γόνατα σας να τρέμουν ελαφρώς, όταν βρίσκετε μπροστά στον ερωτικό σας πόθο. Πιο συγκεκριμένα, με το Δία από τις 11 Ιουνίου στο 8ο ηλιακό οίκο οι ερωτικές επιλογές πληθαίνουν, η σεξουαλική ηδονή πολλαπλασιάζετε ενώ πολλοί από εσάς πέρα από πολυθόρυβοι και περιζήτητοι θα είστε και πολυθεσίτες στου έρωτα τα πάθη.

Με τη Νέα Σελήνη στις 19 Ιουνίου είναι πολύ πιθανόν ένα πρόσωπο με καλή αίσθηση του χιούμορ και ανεβασμένο IQ να σας ξυπνήσει το πάθος για το μυστήριο και να θελήσετε να περιπλανηθείτε σε ερωτικές στιγμές υπό το φως του ρομαντικού φεγγαριού. Τον ίδιο μήνα, το τετράγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές, ατασθαλίες ή απερίσκεπτες κινήσεις για χάρη της ερωτικής απόλαυσης που μπορεί στη συνέχεια να έρθουν σε αντιπαράθεση με τα πιστεύω και τα πραγματικά θέλω σας.

Παράλληλα, με την Αφροδίτη ανάδρομη μέχρι της 27 Ιουνίου το παρελθόν με το παρόν θα κάνουν παζάρια για μια θέση στην καρδιά σας, καθώς παλαιές ιστορίες θα αναμετρηθούν με νέα φλερτ και καινούργιες γνωριμίες. Πολύ πιθανόν σε κάποια περίπτωση αρχικά να αντισταθείτε για τους τύπους ή για τα μάτια του κόσμου και στη συνέχεια να ανοίξετε με οδοστρωτήρα τους δρόμους της επικοινωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην ερωτική σας ζωή καθώς ο ρομαντισμός, το όνειρο και η ατελείωτη τρυφερότητα θα σας ταξιδέψουν στην γαλάζια λίμνη της αγάπης. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι 23 με 27 Οκτωβρίου, για αρχή, θα ζήσετε μια μοναδική ερωτική εμπειρία που θα μπορέσει να σας φέρει τον Παράδεισο στη Γη. Το πρόσωπο που θα σας γοητεύσει πολύ πιθανόν να διακατέχεται από λεπτεπίλεπτα συναισθήματα και ευαισθησίες, να έχει ισχυρή φαντασία και να αρνείται να συμβιβαστεί με την καθημερινότητα. Αν αξιοποιήσετε τα δώρα του Ποσειδώνα, η ερωτική έκσταση θα δώσει τη θέση της στην αφοσίωση ενός στενού δεσμού. Αν όχι, απάτες, προδοσίες, παραπλανήσεις και ερωτικές αμαρτίες θα αναδυθούν από τις κρυφές στοές της θάλασσας του.

Αρχές Ιουλίου ο Δίας συναντά σε όψη τετραγώνου τον Βόρειο Δεσμό και όσο πιθανόν είναι ένα ερωτικό τετ- α- τετ να μετουσιωθεί σε καρμικό έρωτα άλλο τόσο πιθανόν είναι, εξαιτίας μιας ερωτικής βουλιμίας από πλευρά σας, μια πόρτα να κλείσει και μια άλλη, όπως συνήθως, να ανοίξει.

Ο πιο όμορφος και ερωτικός μήνας είναι για εσάς ο Αύγουστος όπου ο Ποσειδώνας ρίχνει τα παραγάδια του έρωτα και πιάνει αξιοζήλευτες ευκαιρίες και σας στις φέρει στη στεριά της ειδυλλιακής αγάπης. Στις 4 του μήνα σε τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό θα προσπαθήσει να ανιχνεύσει τις προθέσεις και να δοκιμάσει τις αξίες σας με πειρασμούς, ενώ τόσο γύρω στις 10 όσο και στις 26 που τριγωνίζει την Αφροδίτη και τον Άρη αντίστοιχα, σας φανερώνει τους κρυφούς θησαυρούς που κρύβει για εσάς στο υποθαλάσσιο παλάτι του. Με τη δική του θεϊκή συμβολή και τη δική σας σημαντική επιλογή θα βρεθείτε να κάνετε βαρκάδα σε όμορφα και διάφανα νερά, καθώς όσα προσδοκούσατε, ελπίζατε, ευχόσασταν ή οραματιζόσασταν γίνονται πραγματικότητα. Απίστευτο (;) και όμως αληθινό!

Θα κρατήσει ο καλοκαιρινός έρωτας;

Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης.

Το τραγούδι του καλοκαιριού: Το καλοκαίρι μου – Μιχάλης Χατζηγιάννης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved