H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14 έως 16/6

Σελήνη στον Ταύρο

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14 έως 16/6

Για όσους δεν κατάφεραν να εκτονώσουν τη δυνατή ενέργεια που προκλήθηκε το διήμερο που πέρασε, η ευκαιρία να χαλαρώσουμε, έρχεται με το πέρασμα της Σελήνης στον Ταύρο σήμερα 14/6 στις 18:23 το απόγευμα.

Η γήινη και υπομονετική φύση αυτής της Σελήνης σε συνδυασμό με τις πλανητικές όψεις και θέσεις, υπόσχεται ένα ήρεμο και εποικοδομητικό διήμερο, αρχής γενομένης από το βράδυ με την επιρροή του εξαγώνου με τον Ποσειδώνα.

Η όψη κορυφώνεται στις 1:43 το πρωί της 15/6 αλλά επηρεάζει από πριν, δίνοντάς μας την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα αισθησιακό βράδυ, όπου οι επιθυμίες θα είναι λαίμαργες και θα ικανοποιούνται αργά και σταθερά. Ιδανικό διάστημα και για μια βαθιά περιποίηση σώματος υπό το φως κεριών και μυρωδιές αιθέριων ελαίων.

Στις 12:53 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το πρωί έως το απόγευμα, δίνει ώθηση για οικονομικές δραστηριότητες, τακτοποίηση χρεών, αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς, καθώς και απόκτηση αγαθών που θα εξευμενίσουν το πάθος και την κτητικότητα που αισθανόμαστε.

Στις 16/6 στις 14:00 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ερμή, έρχεται να μας ταρακουνήσει από έναν προσωρινό λήθαργο που έχει μεσολαβήσει, ενεργοποιώντας την επικοινωνία και στρέφοντας τη σκέψη σε δημιουργικές εκφάνσεις.

Μπορούμε να διακοσμήσουμε το σπίτι ή το γραφείο, να παρέμβουμε στο χώρο μας, ή να συζητήσουμε με φίλους και συνεργάτες διάφορα θέματα που μας απασχολούν. Οι συμβουλές που θα ακούσουμε και θα δώσουμε αλλά και η ροή της συζήτησης, μας κάνουν να αισθανόμαστε πληρότητα και ικανοποίηση.

Στις 15:08 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Άρη που επηρεάζει ως τις πρώτες βραδινές ώρες, μας κάνει να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία να τις ευχαριστηθούμε, μέσα από την επιβράδυνση των κινήσεων, που προκαλεί η θέση αυτή της Σελήνης.

Χαλαροί και χωρίς την αίσθηση της πίεσης και του εκνευρισμού, πηγαίνουμε προς τις κάλπες για να αναδείξουμε την κρισιμότερη κυβέρνηση των τελευταίων 38 χρόνων.

Στις 17/6 πλέον ημέρα των εκλογών, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους στις 8.24 το πρωί, κορυφώνοντας το ενδιαφέρον αλλά και την αγωνία, που κατευνάζεται μόνο μέσα από διαρκείς συζητήσεις και ασταμάτητη επικοινωνία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved