Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 14/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 14/6


Η επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα ήταν το θέμα του ντιμπέιτ που έγινε στο Λονδίνο με τη μια πλευρά να υποστηρίζει ότι το μουσείο της Ακρόπολης είναι ακατάλληλο και ότι αν οι Έλληνες ήταν πραγματικά Ευρωπαίοι θα ένιωθαν περηφάνια που τα μάρμαρα του Παρθενώνα είναι στο Βρετανικό Μουσείο και την άλλη να μάχεται υπέρ της επιστροφής τους τονίζοντας την προσφορά της Ελλάδας στον πολιτισμό της Ευρώπης και την αναγκαιότητα να διορθωθεί το κακό που έχει γίνει και πρωτίστως εκθέτει την Αγγλία.

Βέβαια είναι πολλοί οι Έλληνες που θα ήθελαν το ελληνικό κράτος να αμφισβητήσει την κυριότητα των μαρμάρων από το βρετανικό μουσείο (κάτι που δεν έχει κάνει) αλλά υπάρχουν και αυτοί που απαντούν: «Φέρτε τα γιατί έχουμε βρει τιμή ευκαιρίας»!

Η εξίσωση της ημέρας

Δίας=Σελήνη/Kronos=Ωροσκόπος/Ερμής=Κρόνος/Ουρανός=Κρόνος/Πλούτωνας

Μια γυναίκα ευεργέτης. Επιτυχής διοίκηση. Χρηματιστηριακή ανάκαμψη. Ένα κατά γενική ομολογία εύθυμο άτομο. Για να περάσει μαζί με άλλους καλές στιγμές .Ξαφνικός χωρισμός από την ευτυχία. Ξαφνικές απώλειες χρημάτων ή ακίνητης περιουσίας. Αργός χωρισμός που ευνοείται από την καλή τύχη. Ένας αναπτυσσόμενος χωρισμός που τελειώνει σε μια τυχερή απόφαση. Τύχη μέσω του διαζυγίου.

Τα πράγματα ξεκινάνε όμορφα αλλά στη διαδρομή κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις αλλάζουν την τροπή των γεγονότων. Ένας χωρισμός μπορεί να αποδειχθεί ευκολότερος από ότι νομίζετε και πολύ καλύτερος από αυτό που ζήσατε. Σήμερα μην κατηγορήσετε τη μοίρα για ότι σας συμβαίνει αντίθετα αντιληφθείτε ότι είστε κύριοι της τύχης σας και αξιοποιήστε αυτή την αλήθεια υπέρ σας.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος από την τύχη του, ακόμα κι αν είναι η καλύτερη. Και κανείς δεν είναι δυσαρεστημένος απ' το μυαλό του, ακόμα κι αν είναι το χειρότερο» Baltasar Gracian

Το τραγούδι της ημέρας: Νατάσσα Θεοδωρίδου – Κόκκινη Γραμμή

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved